giorgosoik Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2012 Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2012 Εχω την εντυπωση οτι ειναι το moog murf.Ξερει κανεις σας ποια πεταλια δινουν αυτο το εφε?
playguitarallday Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2012 Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2012 Νομίζω οτι χρησιμοποιεί στο line 6 fm4 μια ρύθμιση που λέγεται obiwah.Το οποίο είναι και μέσα στα πετάλια του: (απλα γίνε πιο συγκεκριμένος σε ποιο κομμάτι του τραγουδιού για να ξέρουμε ποιο εφε εννοείς.Το fm4 είναι για το σολο)
giorgosoik Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2012 OP Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2012 ναι ναι αυτο εννοουσα..ευχαριστω πολυ παντως!
playguitarallday Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2012 Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2012 ναι ναι αυτο εννοουσα..ευχαριστω πολυ παντως! Τίποτα φίλε μου.
sparkle_drive Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2012 Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2012 Mόλις είδα ένα βιντεο για το τι χρησιμοποιει ο Josh Klinghoffer σε πεταλια.. στο 11.30 περιπου λεει για το moog 12 stage phaser...το οποιο λεει ο τεχνικος του το χρησιμοποιει στο throw away your television.. και επειδη ο Klinghoffer ειναι φιλος του frusciante ειμαι σχεδον σιγουρος οτι χρησιμοποιουν τo idio... τσεκαρε το βιντεο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση