dimsonic Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2018 δεν κατάλαβα τι ρωτάς με σήμα το μπιφτέκι
leon7pap Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2018 . "The Tone Is In The Gear.....The Skill Is In The Hands"
dimsonic Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2018 στη επάνω μεριά που είναι τρεις ακροδέκτες όλα είναι hot. Στο κεντρικό σημείο φεύγει και πάει στην έξοδο. Δεξια αριστερά (πράσινο και τι είναι το άλλο δεν βλέπω) είναι όπως έρχεται από τους μαγνήτες. Τώρα ποιό hot θες να αλλάξεις δεν ξέρω... Στην κάτω που είναι βραχυκυκλωμένα δεν ξέρω τι ακριβώς είναι, εξαρτάται από τον διακόπτη. Θα έλεγα στην μεριά του διακόπτη να μην ενώσεις το μπλεντάζ. Ενωσέ το μόνο στο άλλο άκρο, σε κάποιο βολικό σημείο. με σήμα το μπιφτέκι
leon7pap Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2018 Ελα μου ντε.Δεν ξερω ποιο hot να αλλαξω. "The Tone Is In The Gear.....The Skill Is In The Hands"
dimsonic Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2018 κανονικά .....θέλει όλα. όταν έχεις επιλέξει μια θέση-μαγνήτη πες το πράσινο, τότε το πράσινο συνεχίζει με το μεσαίο παρακάτω. Το άλλο απ την άλλη μεριά είναι εκτός κυκλώματος. Δεν θεωρώ ότι η επέμβαση εκεί μπορεί να σου δώσει λύση, αλλά ίσως μια βελτίωση (ακουστή ή όχι) θα δώσει. με σήμα το μπιφτέκι
leon7pap Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2018 Σ ευχαριστω dimsonic.Θα το δοκιμασω και θα αναφερω. "The Tone Is In The Gear.....The Skill Is In The Hands"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση