atreu73 Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2012 Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2012 Έχω μια κρατική φλογέρα Να μου την παίζουν όλη μέρα Έχω ένα big Έχω ένα dog Έχω μια γάτα που δεν κλαίει Έχω ένα σύνδρομο που λέει Έχω ένα dream Έχω ένα box Έχω ένα σπίτι στον αέρα Σκορπώ μια μαζική φοβέρα Μια παροιμία για κάθε μέρα Έχω μεγάλο παρελθόν Παίζω μια μαγική σκακιέρα Έχω ένα στέμμα από αιθέρα Τα θέλω όλα γύρω μου να μοιάζουν με γκαζόν Που θα κουρεύω όλη μέρα Που θα κουρεύω όλη μέρα Έχω και μια αγαθοεργία Και μια κυρίων συμφωνία Έχω ένα κήπο μυστικό Που τραγουδάω όλη μέρα Γι’ αυτήν την άδικη γαλέρα Έχω ένα on Και ένα off exo_0.mp3 ο χρόνος αρκετός
Stoner Jackass Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2012 Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2012 Ευχάριστο λιτό κομμάτι. :) Οι στίχοι ολίγον έντεχνοι..δεν είναι του γούστο μου αλλά θα μείνω στο ότι ξύπνησα όμορφα ακούγοντας το.(νωρίς νωρίς) ;D Έτσι από περιέργεια να σε ρωτήσω κάτι για να τσεκάρω το αυτί μου κιόλας....Ο κορμός του κομματιού είναι ΝΤΟ,ΛΑ,ΣΟΛ; :o Επαναστάτης χωρίς ΕΤ3 ..
atreu73 Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2012 OP Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2012 Είναι ντο φα ρε σολ αγαπητέ Jackass ο χρόνος αρκετός
Stoner Jackass Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2012 Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2012 Οκ πάω να το κόψω ;D Επαναστάτης χωρίς ΕΤ3 ..
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2012 Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2012 Πηγαίο, αυθεντικό με προσωπικότητα. www.sonicspace.gr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση