mastropantelos Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2012 Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2012 Απο το ωδειο εχω φυγει πολλα χρονια.Φανταζομαι οτι θα εχουν αλλαξει πολλα πραγματα.Ηθελα να μαθω αν ξερει καποιος τι τμηματα υπαρχουν εκτος απο το κλασικο πιανο που πηγα και τι βιβλια διδασκονται τωρα απο την πρωτη μεχρυ το τελος σε καθε τμημα. ΠΑΝΤΕΛΗΣ
Στάθης Π. Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2012 Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2012 Λιγο δυσκολο καποιος να ξερει πληρως το προγραμμα ενος ωδειου. Ρωτα σε ενα ωδειο. Δν ξερω για αλλα οργανα,αλλα στο πιανο εχω διαμορφωσει την αποψη οτι μονο σωστη εκμαθηση δεν κανουν,και αυτο χωρις να εχει αλλαξει χρονια τωρα. Αν καποιος διαφωνει,ας μου εξηγησει γιατι καποιος μαθητευομενος σε εμπειρο δασκαλο μπορει σε πολυ μικροτερο χρονικο διαστημα να μαθει οσα ενας μαθητευομενος σε ωδειο(δεν εχει "στο ωδειο τα μαθαινεις καλυτερα..."),και γιατι να μην μπορω να δωσω σε εναν ανεξαρτητο οργανισμο εξετασεις για πτυχιο και να πρεπει οποσδηποτε να εχω μαθηματα σε ωδειο για να παρω καποιο χαρτι .Αν απαντησει καποιος σε αυτο,καλυτερα να απαντησει με pm μην αλλαξει το θεμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση