zeromancer Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2012 Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2012 γεια σας... ανοιγω αυτο το θεμα γιατι θα ηθελα να με βοηθήσετε σε ενα προβλημα που εχω.εχω ενα delay llama του jam και με το που ανοιγω το πεταλι,δλδ παταω τον διακόπτη ακουγεται ενας ηχος (κλασσικο κλακ οταν ανοιγει το πεταλι), το πεταλι "παίρνει" τον ηχο και τον κανει repeat με αποτελεσμα να ακουγεται αρκετα κανονικα αυτο το κλακ που ακουγεται δεν θα επρεπε να περναει στο κύκλωμα του πεταλιου και δεν ξερω γιατι το κανει...ξερω πως ο jam εχει εγγύηση για παντα αλλα μηπως φταιει κατι αλλο? ευχαριστω
SlapGas Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2012 Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2012 Νομίζω πως είναι κάτι που κάνουν όλα τα true bypass πετάλια. Είχα το ίδιο πρόβλημα με τον EHX Black Finger compressor μου. Η λύση που βρήκα είναι να είναι πάντα ανοικτός. Πράγμα που δεν μπορείς να κάνεις με delay. :(
zeromancer Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2012 OP Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2012 νομιζω πως δεν γίνεται να ειναι παντα ανοιχτό :P σε αλλα πεταλια παντως που εχω δεν το εχω συναντήσει
vaggelis1234 Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2012 Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2012 To πετάλι εχει προβλημα. Δεν ακούγεται φυσιολογικά αυτό. Στείλτο στο Γιάννη(Jam) για επισκευή...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση