Moderator LK Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2012 Moderator Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2012 Λάθος! Απλά ξαπλωμένος είναι πιο ψηλός από ότι όρθιος. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Το παιδί θέλει πολύυυ δουλειά λέμε. Αδυνάτισμα , κούρεμα….αποτρίχωση…. ;D ;D ;D ;D ;D ;D Σαν παίξιμο μου άρεσε πάρα πολύ όμως. Είναι μελωδικότατος , ανετότατος και αν πρόκειται περί αυτοσχεδιασμού πολύ ευρηματικός. Προσωπικά δεν το βαρέθηκα καθόλου. Απλά το άκουγα με κλειστό το monitor….γιατί δεν άντεχα να τον βλέπω. ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
alexmei Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2012 Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2012 Αυτό το τρέμολο το έχουν τελικά για χειρόφρενο :D In a world of magnets and miracles
neokosmi Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2012 Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2012 Παντως ο συγκεκριμενος συμμετειχε στον τελικο του guitar idol 2008....
kostaras75 Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2012 Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2012 Παντως ο συγκεκριμενος συμμετειχε στον τελικο του guitar idol 2008.... Οπου και κερδισε βεβαια η παιχτουρα Gustavo Guerra!!!!!!
Melodic drummer Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2012 Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2012 Αχ! ... όπως πάνε τα δαχτυλάκια του, ... να πηγαίναν τα χεράκια μου και τα ποδαράκια μου! ;D ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση