Stoner Jackass Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2012 OP Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2012 Οταν αγορασα τον bruno απο pet shop Φίλε αν διαβάσεις πως έρχονται τα ζώα σε pet shop θα αηδιάσεις.Χώρια τις συνθήκες κράτησης τους στο κατάστημα.Πάντα από breeder ή φίλη/φίλο παίρνουμε ζωάκι.Υπάρχουν διάφορα άρθρα επί του θέματος στο νετ...googlαρε τα.Πράγματι είσαι ο ιδανικός ιδιοκτήτης πάντως :) *Shelter όχι λυκόσκυλο στο μέλλον...η σύγκριση θα είναι αναπόφευκτη! Επαναστάτης χωρίς ΕΤ3 ..
E.G. Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2012 Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2012 δυστυχως οταν τον πηρα και ειδα οτι δεν ετρωγε και ειχε διάρροια, τοτε αρχισα να ψαχνω στο ιντερνετ και τοτε ειδα τι παιζει με τα πετ σοπ. απο την αλλη σκεφτομαι οτι ηταν τυχερος ο brunakos μου που επεσε στα χερια μου και εζησε. πάντως καθε μερα χαιρομαι που τον εχω διπλα μου.
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2012 Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2012 Αν χαρίζετε γκόλντεν ριτρίβερ, επικοινωνήστε μαζί μου. Όχι γκέκα ριτρίβερ, γκόλντεν. Και μην πάει ο νούς σας στο κακό,ούτε σε αναπαραγωγές και πούλημα των πάπις, το θέλω για την σύζυγό μου. Θα περάσει ζωή χαρισάμενη. Απλά p.m. www.sonicspace.gr
Stoner Jackass Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2012 OP Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2012 Αν χαρίζετε γκόλντεν ριτρίβερ, επικοινωνήστε μαζί μου. Όχι γκέκα ριτρίβερ, γκόλντεν. Και μην πάει ο νούς σας στο κακό,ούτε σε αναπαραγωγές και πούλημα των πάπις, το θέλω για την σύζυγό μου. Θα περάσει ζωή χαρισάμενη. Απλά p.m. Τσέκαρε κανένα site με αδέσποτα.Ξεπετάγονται καμιά φορά ριτρίβερ καθαρόαιμα. Επαναστάτης χωρίς ΕΤ3 ..
Spyros Delta Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2012 Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2012 Φοβερά τα ζωακια που ειδα και εχετε συντροφια. (η Φριντα ιδιως μου εκλεψε την καρδια και η ,,,,, ducati ;D) Εδω αραζω με τα φιλαρακια μου με αρχηγο τη Νταιζυ. Μπροστα στις απαιτησεις και δυσκολια (σωστης) διατηρησης που εχουν καποια ψαρια, τα σκυλια και οι γατες ειναι F G Am Τοση μελετη δεν εχω ριξει ουτε για τη μουσικη Και καναρινια η συζυξ Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta
kathodios Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2012 Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2012 Παρουσιάζω κι εγώ τους 2 σπιτονοικοκυραίους μου! αυτός είναι ο "Τρούφας" Thai seal point 3ων ετών... και αυτή η "Σημέλα" (ναι, Ποντία) 3ων ετών παρά κάτι ημερών...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2012 Administrator Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2012 Συγχαρητήρια ρε παίδες. Να τους χαίρεστε. Σημείωση: παρατηρείτε πόσο αργεί ν' ανοίξει η σελίδα; Οταν βάζουμε πολλά βίντεο και φωτογραφίες που έρχονται απο άλλα σάιτ, αυτό συμβαίνει. Γι αυτό έχουμε τα συνημμένα. Ασε δε που κάθεται και ο υπολογιστής... Live and let Live.
bloody_sunday Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2012 Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2012 Αυτό το θρεντάκι πρέπει να καρφιτσωθεί! (τόσα ανοσιουργήματα είναι καρφιτσωμένα στην ΠΧ... γιατί όχι κάτι τόσο ωραίο?) Σημείωση: παρατηρείτε πόσο αργεί ν' ανοίξει η σελίδα; 'Οχι... σε εμένα πάει σφαίρα, ανεξαρτήτως φωτογραφιών και/ή βίντεο. Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages
chris gti Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2012 Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2012 + άπειρο στο να καρφιτσωθεί....στο κάτω-κάτω της γραφής, φτιάχνει όλων μας την διάθεση το να βλέπουμε αυτές τις απίστευτες φάτσες.... :) Υ.Γ. Επιφυλάσσομαι για photos της Κούλας ...αδέσποτο μωρό γατάκι που μπήκε στο μαγαζί μου πρίν 3 μήνες (τελικά ξέρουν που απευθύνονται) με πρόβλημα στα μάτια...την κυνήγαγα σαν παλαβός 3 φορές την ημέρα για αντιβίωση επι 3 μήνες (σταγόνες στα μάτια-όποιος έχει γάτα ξέρει) και είναι τώρα μοντέλο για εξώφυλλο...ΘΕΑ!!
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2012 Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2012 Οι 2 γατονοικοκυραίοι σου , είναι όλα τα λεφτά. Να τις χαίρεσαι ! www.sonicspace.gr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση