pericles Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2013 Exω τρεις γατους πανεμορφους Τους μεγαλωσα μαζι με την οικογενεια μου σαν να ηταν μωρα δικα μας.Ειναι δυο δυδιμα (ο Χαρης και ο Μπιλυ και προσφατα προστεθηκε και ο Λεων -την εβγαζε δεν την εβγαζε ο μπαγασας αλλα τωρα ειναι καλα παχυνε στηθηκε και ειναι μελος της οικογενειας/ Θα ανεβασω φωτο αυριο -μεθαυριο ...αλλα για το σασπενς τα διδυμα μου θυμιζουν τους αδελφους Ντυπον στον ΤΕΝ ΤΕΝ .!!!!
messalion Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2013 Αν τολμανε ας πλησιασουν ;D Thats right.... ;) Και αν περασουν απο τα δικα σου θα ερθουν φατσα με φατσα με την Εμα ;) 43 κιλα 4,5 μηνων 1,10 υψος :D :D think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass
kkmspm Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2013 well! εχω τον Ανανια ο οποιος ειναι 10 χρονων (ατη φωτο ειναι 7 νομιζω)... www.facebook.com/BlackBodyRadiationAthens
kkmspm Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2013 Τον Τζίζτι που ειναι 2 Χρονων..... www.facebook.com/BlackBodyRadiationAthens
kkmspm Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2013 Και τη Νέδα που ειναι 5 μηνων ;D (στις φωτο πρεπει να ειναι 3 μηνων) www.facebook.com/BlackBodyRadiationAthens
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση