kabamaru-x- Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2012 Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2012 εχω 2 σκυλακια τον τζιντζερ και την μαλου.ειναι και τα 2 κιθαροσκυλα fender k agios o theos
RayDTutto Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2012 Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2012 Τέλεια τα furkids. Να τα χαίρεστε. Να κι η δικιά μου: When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
Stoner Jackass Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2012 OP Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2012 εχω 2 σκυλακια τον τζιντζερ και την μαλου.ειναι και τα 2 κιθαροσκυλα Ωραία!Παίζει με τέλε ο Τζίντζερ;! H Μαλού μου αρέσει αν και με τα μικρόσωμα έχω ένα θέμα! Τέλεια τα furkids. Να τα χαίρεστε. Να κι η δικιά μου: Like a boss 8) Επαναστάτης χωρίς ΕΤ3 ..
marathon Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2012 Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2012 O τρίτος μου γιός Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
kabamaru-x- Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2012 Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2012 ο τζιντζερ δεν παιζει μονο με τελε...τσεκαρε λιγο μερικα απ τα οργανα του... fender k agios o theos
Waterfall-K Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2012 Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2012 Να κι η δικιά μου: Δεν λεω, καλα τα "υποκαταστατα ποντικου", αλλα σαν το real thing δεν...... ;D ;D Specs talks, Mgs walks
chris gti Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2012 Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2012 Τέλεια τα furkids. Να τα χαίρεστε. Να κι η δικιά μου: Exotic shorthair και εσύ?? Πότε θα τα ζευγαρώσουμε? :D
Jazzjoker Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2012 Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2012 Ενώ του έχει απαγορευτεί ρητώς, ο Πέπε επιμένει να κοιμάται πάνω σε πλυμένα ρούχα. Ενωμοτάρχης
RayDTutto Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2012 Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2012 Exotic shorthair και εσύ?? Πότε θα τα ζευγαρώσουμε? :D Να το συζητήσουμε... Να γνωριστούν και τα παιδιά... Κι άμα αγαπηθούν... Δεν λεω, καλα τα "υποκαταστατα ποντικου", αλλα σαν το real thing δεν...... ;D ;D Μπα προτιμάω τα "υποκατάστατα". Τα αγαπάω και τα ποντικάκια... Ρε Μάραθε βάλε καμία καλύτερη φωτό. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
Waterfall-K Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2012 Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2012 Μπα προτιμάω τα "υποκατάστατα". Τα αγαπάω και τα ποντικάκια... Και γω, αλλα δεν προλαβα να το σωσω... ;D Specs talks, Mgs walks
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση