Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Έψαξα και σε άλλα θέματα στο φόρουμ σχετικά με τον εν λόγω ενισχυτή και άκουσα πολύ καλά λόγια ειδικά για την τιμή του.Ωστόσο θα ήθελα να κάνω μερικές ερωτήσεις σε κατόχους τους εν λόγω ενισχυτή(άμα έχουν ξαναγίνει η συγκεκριμένες ερωτήσεις συγνώμη,μάλλον η αναζήτηση μου θα ήταν ελλειπής.)Αρχικά θα ήθελα να ρωτήσω αν η ένταση του είναι εντάξει και για σπίτι(πολυκατοικιά με σπαστικιά από κάτω  :P ) αλλά και για κάποια μελλοντική πρόβα ή μικρολάιβ.Και δεύτερον αφού τα καθαρά του είναι τόσο καλά άμα συνδέσω κάποιο πεταλάκι δε θα είμαι οκ?!(το ξέρω οτι έχει πολλά εφέ και ίσως να μη μου χρειαστεί αλλά ρωτάω.)Πολύ απλά δε θα ήθελα σε 1-2 χρόνια να "αναγκαστώ να αλλάξω ενισχυτή.Λογικά θα πάω κάποια στιγμή και για λαμπάτω και αυτόν θα τον έχω για μελέτη αλλά θα ήθελα να μάθω αν ανταπεξέρχεται και σε άλλα πράγματα.

Ευχαριστώ!

Δημοσιευμένο

Σε πρόβα δεν θα ανταπεξέλθει καλά όχι γιατί τα 20 βατ είναι λίγα αλλά γιατί το 8άρι μεγάφωνο δεν τραβάει

Αν θες να τον κρατήσεις 1-2-3 χρόνια, πάρε το ΙΙ

Ναι, θα παίξει μια χαρά σε χαμηλή ένταση

Δημοσιευμένο

Σε πρόβα δεν θα ανταπεξέλθει καλά όχι γιατί τα 20 βατ είναι λίγα αλλά γιατί το 8άρι μεγάφωνο δεν τραβάει

Αν θες να τον κρατήσεις 1-2-3 χρόνια, πάρε το ΙΙ

Ναι, θα παίξει μια χαρά σε χαμηλή ένταση

Ναι αλλά μετά τα 40 βατ δεν είναι πολλά για οικειακή χρήση?

Δημοσιευμένο

Εχω δοκιμάσει και τους 2 και τελικά πήρα τον ΙΙ γιατί και χαμηλές εντάσεις πιάνει και αν χρειαστώ σε κάποια προβα να μην "ψάχνω να βρω ένταση". Οσο για τα πεταλάκια πιστεύω θα παίζει καλά με απλά overdrive kai distortion πετάλια. Είχα δοκιμάσει ενα λαμπάτο Blackstar distortion και δεν το πολυσήκωνε το καθαρό κανάλι (η παραμόρφωση ήταν μια χαρά αλλά έβγαζε πολύ θόρυβο)

Επίσης το 12" ηχείο του ΙΙ βγάζει πιο ωραία μπάσα από το 10" του Ι

Πόσο καιρό παίζεις κιθάρα? Ρωτάω γιατι εγώ τον πήρα φετος στον 2ο χρόνο μου και αν και δεν έχω κάποιο πρόβλημα με τον ήχο του και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος έχω αρχίσει να κολάω σιγά σιγά την αρρώστια της λάμπας!

Δημοσιευμένο

Εχω δοκιμάσει και τους 2 και τελικά πήρα τον ΙΙ γιατί και χαμηλές εντάσεις πιάνει και αν χρειαστώ σε κάποια προβα να μην "ψάχνω να βρω ένταση". Οσο για τα πεταλάκια πιστεύω θα παίζει καλά με απλά overdrive kai distortion πετάλια. Είχα δοκιμάσει ενα λαμπάτο Blackstar distortion και δεν το πολυσήκωνε το καθαρό κανάλι (η παραμόρφωση ήταν μια χαρά αλλά έβγαζε πολύ θόρυβο)

Επίσης το 12" ηχείο του ΙΙ βγάζει πιο ωραία μπάσα από το 10" του Ι

Πόσο καιρό παίζεις κιθάρα? Ρωτάω γιατι εγώ τον πήρα φετος στον 2ο χρόνο μου και αν και δεν έχω κάποιο πρόβλημα με τον ήχο του και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος έχω αρχίσει να κολάω σιγά σιγά την αρρώστια της λάμπας!

αυτός είναι ο 4ος χρόνος που παίζω..και εγώ αρχικά για λαμπάτο ήθελα,και είχα καταλήξει στον bugera v22 αλλά επειδή δεν το βρίσκω πουθενά είπα να στραφώ σε άλλες λύσεις,αλλά λαμπάτος μέχρι 300 ευρώ γι'αυτό που θέλω δε βρίσκω γι'αυτό και σκέφτηκα τους mustang.Θα πάω να τους δοκιμάσω αύριο ή να δω τελος πάντων και άλλες λύσεις σε μαγαζιά.

Δημοσιευμένο

Είχα δοκιμάσει ενα λαμπάτο Blackstar distortion και δεν το πολυσήκωνε το καθαρό κανάλι (η παραμόρφωση ήταν μια χαρά αλλά έβγαζε πολύ θόρυβο)

Δεν εφταιγε ο ενισχυτης για αυτο αλλα το πεταλι. Ενας φιλος μου εχει το gus g signature blackstar distortion (δεν εχει μεγαλες διαφορες με αυτο που δοκιμασες) και χωρις noise suppresor απλα δεν αντεχεται... Αρχικα επειδη ειναι λαμπατο και υστερα επειδη ειναι υπερβολικα hi gain πεταλι

My spirit sighs in peace - Opeth

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...