manos A Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2012 Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2012 Which is more musical, a truck passing by a factory or a truck passing by a music school? Are the people inside the school musical and the ones outside unmusical? -John Cage - www.myspace.com/anagnostopoulosmanos
kostas80 Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2012 Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2012 37. Αυτος που αισθανεται ενα με το οργανο Μπορώ να σε κάνω δε ξέρω αν αυτό που κατάλαβα εννοούσες αλλά πέθαναααααααααα :P www.facebook.com/kostas.antonakopoulos
mr_davidoff Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2012 Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2012 οκ πληρω ολες τις προυποθεσεις εκτος απο εκει που λεει αυτος που εκτιμα οσους παιζουν οποιοδηποτε κρουστο. αυτο ηταν υπερβολη
soundangels Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2012 Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2012 θα είχε ενδιαφέρον να γράφαμε και τι πιστεύει ο περισσότερος κόσμος για τους μουσικούς! π.χ. αποτυχημένος,τεμπέλης,τυχοδιώκτης,φαντασμένος κτλ ;D
audiokostas Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2012 Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2012 θα είχε ενδιαφέρον να γράφαμε και τι πιστεύει ο περισσότερος κόσμος για τους μουσικούς! π.χ. αποτυχημένος,τεμπέλης,τυχοδιώκτης,φαντασμένος κτλ ;D Άλλο επαγγελματίας μουσικός και άλλο ερασιτέχνης για το γούστο μου μουσικός. Τα κλισέ (αναπαραγόμενα και από τους -ω πόσο υποφέρουμε και κανείς δεν μας καταλαβαίνει έφηβους) που αναφέρεις έχουν ελαχιστοποιηθεί για τους πρώτους και δεν έχουν ισχύ στους δεύτερους. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.
marathon Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2012 Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2012 θα είχε ενδιαφέρον να γράφαμε και τι πιστεύει ο περισσότερος κόσμος για τους μουσικούς!---edit---πολιτικούς, γιατρούς, ποδοσφαιριστές, ηθοποιούς.... π.χ. αποτυχημένος,τεμπέλης,τυχοδιώκτης,φαντασμένος κτλ ;D να συνεχίσω? ;D ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
soundangels Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2012 Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2012 audiokosta θα το πω διαφορετικά και λίγο πιο κωμικά! σε γνωρίζει η αγαπημένη σου στους δικούς της και σε ρωτάνε τι δουλειά κάνεις. Αν τους έλεγες είμαι υπάλληλος και βγάζω 1000 euro θα χαιρόταν πολυ περισσότερο από το να τους έλεγες είμαι μουσικός και βγάζω 1500 euro. Υ.Γ. Άσε που μόλις έφευγες θα την έπιαναν και θα της έλεγαν "γι'αυτό σε σπουδάσαμε?για να γυρνάς με τους ροκαμπιλάδες και τους γεγέδες? ;D
marathon Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2012 Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2012 audiokosta θα το πω διαφορετικά και λίγο πιο κωμικά! σε γνωρίζει η αγαπημένη σου στους δικούς της και σε ρωτάνε τι δουλειά κάνεις. Αν τους έλεγες είμαι υπάλληλος και βγάζω 1000 euro θα χαιρόταν πολυ περισσότερο από το να τους έλεγες είμαι μουσικός και βγάζω 1500 euro. Έτσι γινόταν στις ελληνικές ταινίες...που φαίνεται βλέπεις πολλές ;D ;D...Είναι όμως 40 χρόνια πίσω ;) Για πήγαινε εσύ ΣΗΜΕΡΑ στην φαμίλια της αγαπημένης σου...και πές, είμαι Δημόσιος Υπάλληλος και δη συνδικαλιστής ;) ΥΓ. Προσπαθώ να ξυπνήσω τον ΓΙΓΑΝΤΑ που κοιμάται ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
Moderator LK Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2012 Moderator Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2012 Έτσι γινόταν στις ελληνικές ταινίες...που φαίνεται βλέπεις πολλές ;D ;D...Είναι όμως 40 χρόνια πίσω ;) Για πήγαινε εσύ ΣΗΜΕΡΑ στην φαμίλια της αγαπημένης σου...και πές, είμαι Δημόσιος Υπάλληλος και δη συνδικαλιστής ;) Σοβαρά τώρα…..υπάρχει κανείς που τον ενδιαφέρει η γνώμη της φαμίλιας της αγαπημένης του :P :P….Γιατί έχω μείνει ακόμα στην περίοδο που ΜΟΝΟ οι γυναίκες ενδιαφέρονται να διαβούν το κατώφλι της εκκλησίας ;D ;D ;D….μάλλον έμεινα και εγώ στον retro Ελληνικό Κινηματογράφο. :P :P ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
Stoner Jackass Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2012 Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2012 audiokosta θα το πω διαφορετικά και λίγο πιο κωμικά! σε γνωρίζει η αγαπημένη σου στους δικούς της και σε ρωτάνε τι δουλειά κάνεις. Αν τους έλεγες είμαι υπάλληλος και βγάζω 1000 euro θα χαιρόταν πολυ περισσότερο από το να τους έλεγες είμαι μουσικός και βγάζω 1500 euro. Υ.Γ. Άσε που μόλις έφευγες θα την έπιαναν και θα της έλεγαν "γι'αυτό σε σπουδάσαμε?για να γυρνάς με τους ροκαμπιλάδες και τους γεγέδες? ;D Έχουν ξεπεραστεί νομίζω αυτά.Τέχνη και επιστήμη δεν μπορούν να αμφισβητούνται..ανέκαθεν ήταν στην κορυφή της πολιτισμικής πυραμίδας.Εκτός αν είσαι όντως φαντασμένος τεμπέλης! Έτσι γινόταν στις ελληνικές ταινίες...που φαίνεται βλέπεις πολλές ;D ;D...Είναι όμως 40 χρόνια πίσω ;) Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ SEX PISTOLS ;D Επαναστάτης χωρίς ΕΤ3 ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση