soadas Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2012 Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2012 Εχω εντοπισει ενα προβλημα που υπαρχει κατα την εισοδο μου στο σαιτ Ενω βαζω ονομα και κωδικο παταω συνδεση και μου λεει λαθο κωδικος Μετα τον ξαναβαζω και μου κανει επιτυχη συνδεση. Αυτη γινεται συνεχεια Παντα την δευτερη φορα συνδεομαι επιτυχως Ξερει κανεις τι παιζει?
geodimitri Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2012 Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2012 Και σε μένα το κάνει, αλλά δεν είναι και κάνα σοβαρό πρόβλημα. Αυτό υποθέτω ότι γίνεται επειδή δεν βάζουμε το χρόνο παραμονής (το ξέρω ότι δεν το γράφει στην πρώτη σελίδα ;)). Αυτό που μπορείς να κάνεις, είναι να πατάς "σύνδεση" έτσι ώστε να σε βγάλει σε καινούρια σελίδα: όνομα, κωδικός, χρόνος παραμονής και να συνδεθείς κατευθείαν. :)
ΠΑΟΚιτο Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2012 Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2012 Εγώ έχω το εξής πρόβλημα: Ενώ μπαίνω κανονικά στο φόρουμ, δε μπορώ να κάνω sign in στις αγγελίες ???
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2012 Administrator Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2012 Και σε μένα το κάνει, αλλά δεν είναι και κάνα σοβαρό πρόβλημα. Αυτό υποθέτω ότι γίνεται επειδή δεν βάζουμε το χρόνο παραμονής (το ξέρω ότι δεν το γράφει στην πρώτη σελίδα ;)). Αυτό που μπορείς να κάνεις, είναι να πατάς "σύνδεση" έτσι ώστε να σε βγάλει σε καινούρια σελίδα: όνομα, κωδικός, χρόνος παραμονής και να συνδεθείς κατευθείαν. :) +1000 Είναι κάπως γέρικο στο σύστημα και έχει τις παραξενιές του. Θα το ανανεώσουμε σγα-σγα. ;) Live and let Live.
hot_sauce Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2012 Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2012 Εγώ έχω το εξής πρόβλημα: Ενώ μπαίνω κανονικά στο φόρουμ, δε μπορώ να κάνω sign in στις αγγελίες ??? έχεις κάνει διαφορετικό register στο smart.noiz.gr? δεν ισχύει το προφίλ σου στο απλό noiz.gr ;)
ΠΑΟΚιτο Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2012 Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2012 έχεις κάνει διαφορετικό register στο smart.noiz.gr? δεν ισχύει το προφίλ σου στο απλό noiz.gr ;) Δε κατάλαβα, αν θες να μου εξηγήσεις λίγο γιατί με ενδιαφέρουν οι αγγελίες. Πρέπει να κάνω άλλο, νέο λογαριασμό;
geodimitri Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2012 Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2012 Ναι φίλε μου, πρέπει να κάνεις καινούριο λογαριασμό για τις αγγελίες. Πήγαινε στις αγγελίες και κάπου θα λέει δημιουργία λογαριασμού (ή κάτι παρόμοιο).
ΠΑΟΚιτο Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2012 Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2012 Ναι φίλε μου, πρέπει να κάνεις καινούριο λογαριασμό για τις αγγελίες. Πήγαινε στις αγγελίες και κάπου θα λέει δημιουργία λογαριασμού (ή κάτι παρόμοιο). Αααα μάλιστα, ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση