Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Χαίρεται παιδιά,

θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Έχω βρει ένα πετάλι στο φόρουμ το οποίο πωλείται μισή τιμή σε σχέση με ένα καινούργιο ( και μιλάμε για τριψήφιο νούμερο ) του οποίου η τιμή μου είναι απαγορευτική. Αυτό που με προβληματίζει είναι πως είναι 8ετίας πετάλι. Υπάρχει αντιπρόσωπος εδώ, όχι ότι σημαίνει πως θα μπορεί ή θα ξέρει να το επιδιορθώσει ντε και καλά, αλλά ίσως να έχω μια βοήθεια παραπάνω. Το ερώτημα μου είναι λοιπόν:

1) τι μπορεί να πάθει το πετάλι με το πέρασμα των χρόνων ?

2)Έχουν διάρκεια ζωής τα πετάλια? Φαντάζομαι πως απλά χαλάνε συγκεκριμένα πράγματα σε αυτά τα οποία και αλλάζονται ?

3) Υπάρχει περίπτωση να μην επισκευάζεται ? Πόσο θα στοίχιζε περίπου μια επισκευή? 

4) Τελικώς αξίζει να τα σκάσω ή όχι ? :Ρ

Το πετάλι δίνεται και με κουτί και λειτουργικό ( θέλω να πιστεύω :Ρ ) , οπότε το ερώτημα μου έχει να κάνει σε βάθος χρόνου.

Ευχαριστώ :)

• Moderator
Δημοσιευμένο

Αφού περιέχει ηλεκτρονικά εξαρτήματα, το ζήτημα είναι λίγο πολύ ίδιο με όλες τις συσκευές που τα περιέχουν.

Κάποια parts - πχ βλέπε πυκνωτές μπορεί να ξεραθούν, κάποιο ρεύμα να κάψει κάποια αντίσταση ή κάτι άλλο κλπ.

Σε γενικές γραμμές όλα επισκευάζονται, εκτός πια αν πέσεις στην απίθανη περίπτωση που (λέμε τώρα  :D) το Χ τρανζίστορ που φοράει έχει καταργηθεί και δεν μπορεί κανένα άλλο να το αντικαταστήσει - αλλά σου ξανά λέω, τότε παίξε jocker  ;D

Το θέμα είναι απλό: Αν είναι κάποιο πετάλι «θρύλος» από τα τότε (δεν ξέρω πάντως σε τι αναφέρεσαι), ένα «must», μοναδικό, με ΤΟΝ ήχο και δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς αυτό, βούτα το  ;D

Πάντως, θα με συγχωρήσεις, αλλά το οκταετίας ΔΕΝ είναι και τόσο παλιό  ;) Να λέγαμε για κάνα 80ς και... βγάλε να το καταλάβω το «παλιό»  ;D       

all this has happened before and will happen again

Δημοσιευμένο

Καλημέρα, παιδιά, μια σχετική ερώτηση: Στα πετάλια, σέρβις γίνεται;

Αν εννοείς επισκευή ... φυσικά και γίνεται !

Αν εννοείς τακτική συντήρηση (λάδια,τακάκια,μπουζί κλπ) όχι δεν υπάρχει λόγος.

www.facebook.com/kostas.antonakopoulos

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...