VAGTANPLAN Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2012 Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2012 Θα συμφωνήσω 1000 /00 για Eric Johnson οι τιμές είναι πολυ κοντα !!! Και είναι απ τις κορυφαίες επιλογές για strat. (παίζει κ αυτη στις δοκιμές που σου είπα χεχε https://www.facebook.com/Sixteen-Strings-1555976331321428/
noe13 Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2012 OP Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2012 Θα συμφωνήσω 1000 /00 για Eric Johnson οι τιμές είναι πολυ κοντα !!! Και είναι απ τις κορυφαίες επιλογές για strat. (παίζει κ αυτη στις δοκιμές που σου είπα χεχε Μεχρι το σαββατο θα ειμαι θεσσαλονικη και μετα Αθηνα...δε ξερω που μενεις...Την eric johnson θα ηθελα πολυ να τη δοκιμασω γτ σιγουρα εκει θα καταληξω μια μερα! Slow must go on....!!!!
noe13 Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2012 OP Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2012 For the record και με βασικο κριτηριο την ευελιξια στον ηχο,τσιμπησα μια deluxe,οπως ακριβως την ηθελα:Ασπρη σαν το χιονι Απιστευτη ποιοτητα κατασκευης,ωραιο και βολικο μανικι.Επισης εχει αλλαγμενο τον bridge μαγνητη για πιο σκληρα πραγματα....κατευχαριστημενος!!!! Συντομα και φωτο!!! Slow must go on....!!!!
ΠΑΟΚιτο Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2012 Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2012 For the record και με βασικο κριτηριο την ευελιξια στον ηχο,τσιμπησα μια deluxe,οπως ακριβως την ηθελα:Ασπρη σαν το χιονι Απιστευτη ποιοτητα κατασκευης,ωραιο και βολικο μανικι.Επισης εχει αλλαγμενο τον bridge μαγνητη για πιο σκληρα πραγματα....κατευχαριστημενος!!!! Συντομα και φωτο!!! Καλορίζικη
noe13 Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2012 OP Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2012 επαναφερω λιγο το θεμα για να κανω μια ερωτησουλα.Οπως ανεφερα πηρα τελικα την deluxe και σημερα αλλαξα χορδες και εκανα ενα καλο σετ απ.Ομως δε μπορω με τπτ να βρω τοσο μικρο αλενακι για τα saddles της γεφυρας.Εχω καμια 10ρια σετ αλενακια με τα οποια κανω ολες μου τις δουλειες και κανενα δεν εχει τοσο μικρο νουμερα.Ακομα και τη squier τη καλυπτουν τα σετ μου.Επισης ρωτησα κ εδω σε 2-3 μαγαζια και δε βρηκα τοσο μικρο.Ειναι εξειδικευμενο αλενακι ή μπορω να το βρω κ αλλου?να σημειωσω οτι τα εργαλεια της κιθαρας δεν τα εχω! Slow must go on....!!!!
Sottos Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2012 Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2012 επαναφερω λιγο το θεμα για να κανω μια ερωτησουλα.Οπως ανεφερα πηρα τελικα την deluxe και σημερα αλλαξα χορδες και εκανα ενα καλο σετ απ.Ομως δε μπορω με τπτ να βρω τοσο μικρο αλενακι για τα saddles της γεφυρας.Εχω καμια 10ρια σετ αλενακια με τα οποια κανω ολες μου τις δουλειες και κανενα δεν εχει τοσο μικρο νουμερα.Ακομα και τη squier τη καλυπτουν τα σετ μου.Επισης ρωτησα κ εδω σε 2-3 μαγαζια και δε βρηκα τοσο μικρο.Ειναι εξειδικευμενο αλενακι ή μπορω να το βρω κ αλλου?να σημειωσω οτι τα εργαλεια της κιθαρας δεν τα εχω! Ναι, είναι σπάνιο το μικρό αλλενάκι των fender. Είναι 0.05 ιντσες κι ίσως υπάρχει σε καλό κατάστημα εργαλείων. Το αλλεν αυτο βέβαια, είναι τόσο μικρό που φθείρεται γρήγορα εκτός αν πάρεις τα καλά ασημί ατσάλινα αλλεν(όχι τα μαύρα). Εγώ χρησιμοποιώ ένα κατσαβιδάκι μικρό για ηλεκτρονικά που ταιριάζει και κάνει καλά τη δουλειά του. http://www.toolshopdirect.co.uk/item.php?settogglevat=y&sn=633602&w=SILVERLINE_11PC_JEWEL_SCREWDRIVER&toggle_vat=x Δες και το παρακάτω για περισσότερα: http://www.fender.com/community/forums/viewtopic.php?f=6&t=48878
noe13 Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2012 OP Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2012 να σαι καλα ρε Sottos γτ πηγα να τρελλαθω,λεω δε γινεται να μην κανει κανενα.Ωραια ττο εχω κ εγω αυτο το σετ κατσαβιδακια αρα με ενα σταυροκατσαβιδο απο αυτα θα κανω δουλεια ετσι? Slow must go on....!!!!
georgekz750 Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2012 Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2012 επαναφερω λιγο το θεμα για να κανω μια ερωτησουλα.Οπως ανεφερα πηρα τελικα την deluxe και σημερα αλλαξα χορδες και εκανα ενα καλο σετ απ.Ομως δε μπορω με τπτ να βρω τοσο μικρο αλενακι για τα saddles της γεφυρας.Εχω καμια 10ρια σετ αλενακια με τα οποια κανω ολες μου τις δουλειες και κανενα δεν εχει τοσο μικρο νουμερα.Ακομα και τη squier τη καλυπτουν τα σετ μου.Επισης ρωτησα κ εδω σε 2-3 μαγαζια και δε βρηκα τοσο μικρο.Ειναι εξειδικευμενο αλενακι ή μπορω να το βρω κ αλλου?να σημειωσω οτι τα εργαλεια της κιθαρας δεν τα εχω! Νομιζω πως ειναι αυτο http://www.thomann.de/gr/fender_allen_key_for_americanbridge.htm
noe13 Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2012 OP Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2012 Τελικα εγιναν 2 αγορες,καθοτι μετα την deluxe,πηρα και τον Bogner Alchemist 2*12 kai προσπαθω να συνελθω απο το σοκ...εδω το οφθαλμολουτρο Slow must go on....!!!!
georgekz750 Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2012 Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2012 Τελικα εγιναν 2 αγορες,καθοτι μετα την deluxe,πηρα και τον Bogner Alchemist 2*12 kai προσπαθω να συνελθω απο το σοκ...εδω το οφθαλμολουτρο Εισαι ωραιος και στις 2 επιλογες σου. ;) Καλοριζικα καλοπαιχτα και καλοσυναυλιοηχογραφητα :o ;D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση