guitarunner Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2012 Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2012 Σας χαιρετω ολους παιδια καθοτι καινουργιο μελος..ετοιμαζομαι για αγορα καινουργιας κι8αρας και θα θελα τη γνωμη-συμβουλη σας..να σημειωσω πως κατεχω εδω και 6μιση χρονια μια shecter diamond omen 6 και θελω να "ανεβω επιπεδο" στην επομενη..θα ηθελα τη γνωμη σας λοιπον για τη fender 2012 AMERICAN special strat..επισης για την fender ritchie blackmore signature strat(scalloped fretboard)..μεταξυ αλλων οι κυριοτερες επιρροες μου ειναι purple,pink floyd,r.gallagher,dire straits,led zeppelin,rainbow,kinks,the who ktl..δε θα αναφερθω σε ενισχυτη καθοτι θα καλυψω το θεμα με την αγορα ενος λαμπατου μαρσαλ στη θεση του rocktron εχω τωρα..εχω επισης την σκεψη για μια πααρτκαστερ κιθαρα απο το rockinger η οποια λιγο πολυ κοστιζει 700 ευρω..ριξτε λοιπον τις ιδεες σας γενικοτερα..τι γνωμη εχετε για godin,charvel,lag vintage κατασκευασμενη το 90..εχω θεσει σαν οροφη για την αγορα τα 1100 ευρω ΥΓ:συμπαθω ιδιαιτερα τις maple ταστιερες
ΠΑΟΚιτο Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2012 Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2012 Καλώς ήρθες. Ρίξε μια ματία και εδώ μέχρι να σπεύσουν και οι ειδήμωνες. http://www.noiz.gr/index.php?topic=176182.0
guitarunner Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2012 OP Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2012 ενδιαφερουσες οι πληροφοριες..μετα απο καποια ερευνα εχω σκεφτει να αποκλεισω τις fender made in mexico για 2 κυριως λογους..πρωτον γιατι η made in usa σφραγιδα δινει μια παραπανω μεταπωλητικη αξια στο οργανο και δευτερον διοτι απο οσα εχω διαβασει οι μεξικανες εχουν 7piece bodies σε αντιθεση με τις αμερικανες οι οποιες ειναι one piece,two piece και καποιες three piece..αν κανω λαθος παρακαλω διορθωστε με..επισης με ξενιζει λιγο το 43mm width at nut της american special αλλα μαλλον ειναι κατι που θα συνηθισω..επισης 8α προτιμουσα ενα ελαφρως μεγαλυτερο ραντιους απο τα 9.25..ακομη σκεφτομαι να παντενταρω τους μαγνητες σε ritchie blackmore set up me s.duncan h lace sencor reverb sth mesh ktl gia ena pio hard rock-all around αποτελεσμα και οχι το κλασσικο blues
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση