marathon Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2012 Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2012 ξσύλα ρε συ...ψευδός είσαι?? Κ-σύλα γράφεται! Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
Waterfall-K Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2012 Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2012 (To πολύ το κυρ ελέησον το βαριέται και το κουνελάκι της Energiser) Που να δεις τι παθαινει το κουνελακι με το πολυ λιβανισμα...... Αδελφέ είπα να ατειευτούμε λιγουλάκι μέσα στις δυσκολίες των ημερών ,αν είναι να αρχίσετε στα σοβαρά να τσακώνεστε για ξσύλα άστο να πάω σε κανά στούντιο του ΑΝΤ1 ;D ;D ;D Ε οχι δεν θα τσακωθουμε για κσυλα. 8) Και μαλιστα σε ενα ποστ στο "Guitars, Bass & Amps"... ;D (Αν και μερικοι ξυνονται στην (κσυλινη) γκλιτσα του τσοπανη για καβγα... :-X) Specs talks, Mgs walks
samy paraga Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2012 Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2012 ρε συ...ψευδός είσαι?? Κ-σύλα γράφεται! Φίλος είμαι της αρχαίας ελληνικής ''Ξσύλα'' γραφώταν στα αρχαία, μετά έφυγε το Ξ και μπήκε Κ ;D ;D ;D No one wants an alien
bloody_sunday Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2012 Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2012 Γουότερφολ, έχω πιο σημαντικές ασχολίες από το να σε ταΐζω κάθε φορά που γουστάρεις να τρολάρεις. Για σήμερα... δίαιτα. Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages
VAGTANPLAN Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2012 Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2012 To κσυλο Κασιδιαρη καλο για μεταλ ?? https://www.facebook.com/Sixteen-Strings-1555976331321428/
S9F Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2012 Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2012 Γουότερφολ, έχω πιο σημαντικές ασχολίες από το να σε ταΐζω κάθε φορά που γουστάρεις να τρολάρεις. Για σήμερα... δίαιτα. Nα μη βάλουμε τις ζώνες ασφαλείας δηλαδή; ;D "And remember Carol, the last card is the Alien card. We are going to have to build space-based weapons against aliens and all of it is a lie"
Waterfall-K Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2012 Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2012 Γουότερφολ, έχω πιο σημαντικές ασχολίες.... Και δεν σου φαινεται ρε μπαγασα....... ;D ;D ;D Specs talks, Mgs walks
Voyager... Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2012 Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2012 @ Superfunk : Εντάξει… Νίκο μιλάς για έναν Τεράστιο Κιθαρίστα με εξίσου τεράστιο εξοπλισμό που θα τον ζηλεύαμε –πιστεύω- όλοι μας… Για οποίον θέλει να μάθει περισσότερα για το πολυποίκιλο gear του David Gilmour υπάρχει το: http://www.gilmourish.com/?page_id=205 Που δίνει εξαιρετικές πληροφορίες για αυτά που χρησιμοποίησε και χρησιμοποίει ο David Gilmour.
master9 Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2012 Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2012 ''Οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια''............λεει ο σοφος λαος ΠΡΩΤΑ Ο ΗΧΟΣ!
geodimitri Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2012 Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2012 Με ότι και να παίξει ο άτιμος...το κάνει να κελαηδάει!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση