MetalMan Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2012 Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2012 Hey Rockers, Έχω μια απορία για το Guitar Rig, νομίζω ξέρω την απάντηση αλλά δεν είμαι σίγουρος. Το Guitar Rig 3-4-5 μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως amp, δηλαδή να βάλω την κιθάρα στον υπολογιστή μέσω usb(rocksmith cable) ή κάτι άλλο και να παίζω όπως παίζω σαν τον κανονικό ενισχυτή? Guitars: Yamaha EG112 Yamaha PAC120 Epiphone Les Paul Custom
MetalMan Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2012 OP Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2012 *σαν κανονικό ενισχυτή. Λάθος μου. Guitars: Yamaha EG112 Yamaha PAC120 Epiphone Les Paul Custom
bullfrog416 Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2012 Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2012 Ρε παιδες, εγω δν εχω καταλαβει, πρεπει να βαλω την κιθαρα στο usb η στην υποδοχη της καρτας ηχου για το μικροφωνο?
geodimitri Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2012 Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2012 Καλησπέρα παίδες. Όταν χρησιμοποιώ το guitar rig, είτε συνδέω την κιθάρα σε μια κάρτα ήχου behringer που έχω, είτε κατευθείαν στην onboard κάρτα ήχου του laptop (χωρίς usb, με απλό καλώδιο). Βέβαια προτιμώ πάντα την πρώτη λύση καθώς έχει πολύ λιγότερο latency (καθυστέρηση).
Yannis_Knopf Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2012 Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2012 Για το USB δεν ειμαι σιγουρος παντως για την καρτα ηχου σε υποδοχη instrument δεν θα εχεις προβλημα. Αν η εισοδος ειναι mic θες di box αν δεν κανω λαθος. We are the Sultans Of Swing
bullfrog416 Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2012 Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2012 Αχα... Η εισοδος mic ειναι. Δηλαδη ετσι σκετα οπως ειναι, χωρις κατι προσθετο, δν γντ να παιξει κανονικα, ε? Μια ωρα απ τη ζωη μ τζαμπα? :'(
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση