atreu73 Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2012 Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2012 my love sleeps in peace on golden shores peace thrown the serpent's pregnant tongue spring torn Awaiting And drawn in she answers to my call sweet thorn behold the broken vault so cold so wild and free αμήν. neoplasma_2.mp3 ο χρόνος αρκετός
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2012 Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2012 ....αν το δεις από γκόσπελ μεριά...οι φωνές δεν δένουν τονικά. Από αυτή την μεριά το είδα..δηλαδή το άκουσα. Στιχουργικά...με τράβηξε..αν και δεν καταλάβαινα τους στίχους στο κομμάτι..αν δεν τους παρέθετες εσύ στο θέμα σου. www.sonicspace.gr
geodimitri Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2012 Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2012 Εγώ να πω την αλήθεια δεν το πολυκατάλαβα. Θα μου ταίριαζε βέβαια για μουσικό υπόβαθρο σε κάποιο παιχνίδι μυστηρίου.
neeq Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2012 Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2012 Κι εγώ δεν το κατάλαβα. Εχει φάλτσα, αλλα σε καποια σημεία ακουγονται επιτηδευμένα και με ρόλο, σε άλλα σημεία όχι. Μήπως μπορεις να μας εξηγήσεις τι παίζει? Αν μη τι άλλο μπορεί να είναι μια ενδιαφέρουσα πρόταση.
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2012 Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2012 Μήπως μπορεις να μας εξηγήσεις τι παίζει? Αν μη τι άλλο μπορεί να είναι μια ενδιαφέρουσα πρόταση. ..θα συμφωνήσω κι εγώ. www.sonicspace.gr
hyperpanos Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2012 Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2012 Οι φωνές δεν ήταν σωστές, όσο σε άλλα που έχεις ανεβάσει, αλλά εντάξει όλοι έχουμε και κακές ημέρες ;) όχι άλλο κάρβουνο!!!
atreu73 Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2012 OP Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2012 Η πρώτη φωνή είναι ο Αδάμ που αφηγείται και η δεύτερη φωνή ο άγγελος κυρίου ή ο χορός που ψιθυρίζει στο αυτί του. Το θέμα είναι βιβλικό και οι φωνές έχουν κάποια επιτήδευση, νομίζω όμως τόση όση μια άδεια εκκλησία ορίζει. Υγ. Το σχόλιο δεν είναι θρησκευτικό. « Άδεια εκκλησία» είναι το εφέ των φωνητικών. ο χρόνος αρκετός
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση