aris 17561 Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2012 Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2012 Εφτιαξα ενα βιντεο (metal) αυτου του υπεροχου ενισχυτη ωστε να υπαρχει στο φορουμ και να μου πειτε την αποψη σας σχετικα με την ηχογραφηση η οποια εχει γινει με sm57... http://www.youtube.com/user/aris17561
marathon Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2012 Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2012 Εφτιαξα ενα βιντεο... πως τα κατάφερες αυτή τη φορά και η εικόνα δεν είναι flip? ;D ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
Earendil Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2012 Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2012 Το τηλεφώνημα θέλουμε. τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη
chris gti Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2012 Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2012 Σωστός! Ωραίος, "πηχτός" ήχος με σώμα και μεσαία, επιτέλους και μια ευχάριστη αλλαγή απο τα τζιτζίκια που μας σερβίρεις συνήθως ;) ;D Slayeroφέρνει πολύ, σε συνθήκες live με μπάντα θα σκοτώνει... Επειδή εχω τον ίδιο, τι μεγάφωνα έχεις στην καμπίνα? Εχεις βάλει και od μπροστά?
aris 17561 Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2012 OP Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2012 πως τα κατάφερες αυτή τη φορά και η εικόνα δεν είναι flip? ;D ;D χρησιμοποιησα το iphone Το τηλεφώνημα θέλουμε. ειναι ο justin bieber ;D ;D Σωστός! Ωραίος, "πηχτός" ήχος με σώμα και μεσαία, επιτέλους και μια ευχάριστη αλλαγή απο τα τζιτζίκια που μας σερβίρεις συνήθως ;) ;D Slayeroφέρνει πολύ, σε συνθήκες live με μπάντα θα σκοτώνει... Επειδή εχω τον ίδιο, τι μεγάφωνα έχεις στην καμπίνα? Εχεις βάλει και od μπροστά? οχι δεν εχω βαλει τιποτα... ειναι καλος ενισχυτης... πολυ καλος... βεβαια απο εκει που δεν ειχα κανεναν ενισχυτη εχει καταληξει με 3 κεφαλια...(fireball , 6505+ 120w , laney) , οποτε αυτος πιθανον παει για πουλημα... Γιατι ρε συ λες οτι βγαζω τζιτζικια ? Να σε αυτο το βιντεο δεν σου αρε ? http://www.youtube.com/user/aris17561
longshadow Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2012 Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2012 Ίσως το χειρότερο ηχητικά που έχεις ανεβάσει? (Άκουσα στα γρήγορα 3-4 προηγούμενα απο το youtube channel) Βρίσκω ότι είναι πολύ "λάσπη" χαμηλά, πολύ ξερός, δεν έχει "ζουμάκι"... ;D Αυτό πχ μου ακούγεται πολύ καλύτερο...
aris 17561 Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2012 OP Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2012 Ίσως το χειρότερο ηχητικά που έχεις ανεβάσει? (Άκουσα στα γρήγορα 3-4 προηγούμενα απο το youtube channel) Βρίσκω ότι είναι πολύ "λάσπη" χαμηλά, πολύ ξερός, δεν έχει "ζουμάκι"... ;D Αυτό πχ μου ακούγεται πολύ καλύτερο... Eνταξει ο 6505+ ειναι πολυ ενισχυτρα... οταν λες το χειροτερο που εχω ανεβασει εννοεις αυτο του Laney ειναι το χειροτερο η του fireball ? Kαντε και κανενα subscribe ρε παιδια... http://www.youtube.com/user/aris17561
chris gti Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2012 Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2012 Εδώ που τα λέμε μεταξύ μας, το να έχεις VH100 και να παίζεις chugga-chugga είναι ψιλοκαταδίκη για τον ενισχυτή...για αυτή τη δουλειά υπάρχουν και καλύτεροι...χαμήλωσε το gain, δώσε πρίμα να ακούσουμε overdrive λαμπάτο να γλυκαθούν τα αυτάκια μας ;D Το video με τον TB5 μου αρέ (και πολύ μάλιστα), αλλά είπαμε...horses for courses ;) P.S. για τα καθαρά του δεν το συζητάμε καν ;)
longshadow Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2012 Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2012 .. οταν λες το χειροτερο που εχω ανεβασει εννοεις αυτο του Laney ειναι το χειροτερο η του fireball ? Του Laney ...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2012 Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2012 Όντως τα προηγούμενα βίντεα ήταν πιο juicy!!Ένας Laney που μου είχε αρέσει αρκετά είναι ο LH50 You are wrong f**ked and overatted...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση