IxNiLaTiS Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2006 Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2006 Τι διαφορές έχουν οι διάφοροι τύποι ηλ. κιθάρας; Τύπος Strat, τύπος SG, τύπος Paul, τύπος Tele, κλπ. Εμφανισιακά πάντως, μου αρέσουν οι Paul …. ΤΟ ΓΑΡ ΑΥΤΟ ΝΟΕΙΝ, ΕΣΤΙΝ ΤΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ
nuno Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2006 Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2006 Ωχ τώρα άνοιξες ένα τεράστιο θέμα.... Οι διαφορές είναι πάρα πολλές ηχητικά, αίσθησης στο χέρι, εμφανισιακά, τρόπος κατασκευής (bolt on, set neck, neck through και λοιπά) και πολλές ακόμα.. Σκέψου οτι υπάρχουν διαφορές ανάμεσα και στις Strat πχ, αναλογα με τα ξύλα που χρησιμοποιούνται, ή τους μαγνήτες. ¶βυσσος....
Superfunk Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2006 Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2006 οντως αβυσσος,σου προτεινω να κανεις ενα google γιατι ειναι τοσο μεγαλη η ποικιλια που ουτε σε ενα μηνα δεν θα τελειωσουμε αν αρχισουμε να γραφουμε εδω... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
kwstas79 Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2006 Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2006 Η διαφορά είναι μία: οι Les Paul και οι SG είναι κιθάρες. Οι υπόλοιπες είναι κουπιά ή/και καυσόξυλα. Τέλος. Τσαμπουκά κανείς;;; LEGO people live in houses made of their own flesh.
IxNiLaTiS Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2006 OP Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2006 bolt on, set neck, neck through :lol: :lol: :lol: :lol: ΤΟ ΓΑΡ ΑΥΤΟ ΝΟΕΙΝ, ΕΣΤΙΝ ΤΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ
menelaos Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2006 Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2006 Όντως το πράγμα είναι εξαιρετικά μεγάλο θέμα :) Σκέψου όταν έψαχνα εγώ να πάρω κιθάρα, και είχα καταλήξει και στη μάρκα (PRS) ρώτησα τι διαφορά έχουν τα μοντέλα τους και διάβαζα κάτι ώρες για να πάρω χαμπάρι :):):) Ψάξε γενικώς στο net, θα βρεις σίγουρα πάρα πολλές πληροφορίες :) Και δώσε μας και κανα καλό link άμα βρεις ;)
menelaos Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2006 Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2006 bolt on' date=' set neck, neck through [/quote'] :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ψάξε, ψάξε και θα τα μάθεις όλα :)
Abraxas Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2006 Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2006 Θα ήθελα και εγώ να κάνω μια ερώτηση. Έχω παρατηρήσει ότι αυτά τα μικρά πλαστικά, πως τα λένε, α ναι, πένες! Αυτά λοιπόν που τα κρατάνε στα δάκτυλα οι κιθαρίστες και βαράνε τις χορδές, έχουν διάφορα χρώματα, μάλιστα μερικά έχουν και σχεδιάκια επάνω. Θέλω να ρωτήσω λοιπόν αν παίζει ρόλο το χρώμα και τα σχεδιάκια της πένας στον ήχο της κιθάρας... τι γνώμη έχετε; :roll:
NemOOO Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2006 Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2006 Ρε πάρε εκει μια τελε....Να βρείς την υγειά σου....Δεν βλέπεις όλους στο forum.....Μόνο για πιατέλα δεν την έχουν χρησιμοποιήσει....ΚΑι απότι έχω κατάλαβει.....μια tele ταιριάζει παντού..... Just kidding....Περι ορέξεως ζαμπονοτυρόπιτα....(ωχ πείνασα...) Time is just a fraction of the sine.......
IxNiLaTiS Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2006 OP Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2006 Οι τζαζίστες παίζουν με Paul σωστά; Γιατί δεν πάιζουν και με strat; ΤΟ ΓΑΡ ΑΥΤΟ ΝΟΕΙΝ, ΕΣΤΙΝ ΤΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση