C.black Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2012 Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2012 Παιδιά τι ακριβώς γίνεται με το Fx Loop?? εχω κάνει μια pedalboard.. Boss DD-20>Bd-2>ds-1>wah και μετα στην κιθάρα!! μήπως πρέπει να συνδέσω κάποιο στο fx loop ή μπορώ να τα συνδέσω όλα??? Ευχαριστώ!
chris gti Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2012 Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2012 Τι ενισχυτή έχεις? Δοκίμασε το delay στο fx loop. Τα υπόλοιπα μια χαρά είναι μπροστά
Superfunk Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2012 Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2012 αν ο ενισχυτης σου εχει βρωμικο καναλι που θες να χρησιμοποιεις βαλε το delay στο fx loop αν οχι don't even bother.... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
C.black Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2012 OP Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2012 Άμα θέλω το drive του ενισχυτή όπως και τα άλλα drive που χω..δε γίνεται να τα συνδέσω όλα τα πετάλια στο fx loop για να μη σπάσω την αλυσίδα???
kostas80 Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2012 Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2012 Άμα θέλω το drive του ενισχυτή όπως και τα άλλα drive που χω..δε γίνεται να τα συνδέσω όλα τα πετάλια στο fx loop για να μη σπάσω την αλυσίδα??? Δυστυχώς όχι ... τα drive πάνε στο input πάντα www.facebook.com/kostas.antonakopoulos
Adamo Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2012 Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2012 εγω που χρησιμποιω το drive του ενισχυτη πρεπει να βαλω και τον μπουστερ στην λουπα? στην αλυσιδα εχω μονο κομπρεσορα ενα ovedrive και wah
Loki Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2012 Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2012 Συνήθως αν θες να πάρεις περισσότερο κομπρεσσάρισμα και παραμόρφωση στον ήχο σου βαζεις το booster μπροστά αν πάλι θες απλά να σου δίνει παραπάνω ένταση για να βγαίνεις μπροστά στα σολο τότε το συνδέεις στην λουπα. πειραματίσου και δες που σε βολεύει καλύτερα. Cigarettes and Whiskey ... call my shaking hand
Adamo Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2012 Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2012 Συνήθως αν θες να πάρεις περισσότερο κομπρεσσάρισμα και παραμόρφωση στον ήχο σου βαζεις το booster μπροστά αν πάλι θες απλά να σου δίνει παραπάνω ένταση για να βγαίνεις μπροστά στα σολο τότε το συνδέεις στην λουπα. πειραματίσου και δες που σε βολεύει καλύτερα. πειραματιστηκα και κατεληξα στην λουπα γιατι ακομα και στο τελος της αλυσιδας δεν μου εδινε τιποτα αλλα μου ρθε φωτιση... :P
C.black Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2012 OP Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2012 ρε παιδιά πολύ καλώδιο πέφτει όμως... :-\
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση