Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 62
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δημοσιευμένο

Παιδιά, δε θέλω να με περάσετε για καΐλα, αλλά η συγκεκριμένη εκπομπή της Σίας με την Αργυρώ και τον Ζαχαροπλάστη, ήταν από τα πρώτα-πρώτα πράγματα που κατέβασα όταν πρωτοέβαλα DSL!!! 8O :lol: :lol: :lol:

ΟΛΟΚΛΗΡΗ

Δημοσιευμένο
Παιδιά' date=' δε θέλω να με περάσετε για καΐλα, αλλά η συγκεκριμένη εκπομπή της Σίας με την Αργυρώ και τον Ζαχαροπλάστη, ήταν από τα πρώτα-πρώτα πράγματα που κατέβασα όταν πρωτοέβαλα DSL!!! 8O :lol: :lol: :lol:

ΟΛΟΚΛΗΡΗ

TI KAΙΛΑΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ;;;;;;;;;;;;Που την βρηκες;;;;ΠΜ ΤΩΡΑ!!! :D :D :D :D :D

σ αρεσει το γουνακι μου;;;;

Δημοσιευμένο
Καλά με το δεύτερο ακόμη γελάω! ¶πεχτα πετυχημένο!!!

Το πρώτο να σου πώ την αλήθεια μ'έβαλε περισσότερο σε προβληματισμούς! Τι κάμερα είναι αυτή και πώς βρέθηκε στο Internet! Βέβαια θα μου πείς κάμερες πλέον υπάρχουν παντού αλλά από τα αυτοκίνητα που περνάνε φένεται να είναι λίγο παλιό...

το βίντεο μάλλον είναι του 2004 γιατί ο τύπος φοράει ρούχα εθελοντή... όσο για την κάμερα, προφανώς και είναι διαχείρισης κυκλοφορίας(...). Το ερώτημα είναι τι τον θέλουν τον ήχο για την... διαχείριση της κυκλοφορίας.

Καλά τα 2 τελευταία βιντεάκια είναι όντως άπαιχτα. Μόνο αυτά παίζουν από BH;

Δημοσιευμένο
Παιδιά' date=' δε θέλω να με περάσετε για καΐλα, αλλά η συγκεκριμένη εκπομπή της Σίας με την Αργυρώ και τον Ζαχαροπλάστη, ήταν από τα πρώτα-πρώτα πράγματα που κατέβασα όταν πρωτοέβαλα DSL!!! 8O :lol: :lol: :lol:

ΟΛΟΚΛΗΡΗ

TI KAΙΛΑΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ;;;;;;;;;;;;Που την βρηκες;;;;ΠΜ ΤΩΡΑ!!! :D :D :D :D :D

σ αρεσει το γουνακι μου;;;;

Την κατέβασα αργά-αργά....και βασανιστικά...αλλά άξιζε... κάθε ένα από τα 289,84 ΜΒ της....

Κοίτα στο DC++ ... Μόλις κοίταξα για σένα... Ακόμα υπάρχει...

Δημοσιευμένο
DR λεω να ανεβασω ενα βιντεο με εναν σκυλο και μια κοπελα ονοματι Νταιανα;;;τι λες;;χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαα :D :D :D :D :D

8O 8O 8O 8O 8O 8O

To σκύλο πως τον λένε;;;

:D :D :D :D :D :D

(έχω και σχετικό ανέκδοτο, με μουσικό, ταινίες και σκύλο)

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...