Yannis_Knopf Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2012 Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2012 ....δεν έχει έρθει ποτέ να μου πει κάποιος να σταματήσω.... Μαλλον θα τους αρεσει το παιξιμο σου! We are the Sultans Of Swing
messalion Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2012 Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2012 ΟΥΥΥΥΥΥΥ παλιομεταλά ;D ;D ;D ;D think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass
hot_sauce Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2012 Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2012 Μαλλον θα τους αρεσει το παιξιμο σου! είναι κάτι που το εύχομαι ;D ΟΥΥΥΥΥΥΥ παλιομεταλά ;D ;D ;D ;D όχι ρε...μέχρι heavy rock στην καλύτερη.... :P η φάση είναι που συνδέω το bt σε ενισχυτή μπάσου με 15άρι για περισσότερα γούστα...αλλά και πάλι.... ΤΙ ΆΛΛΟ ΝΑ ΚΆΝΩ ΠΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΜΟΥ?? ;D
Yannis_Knopf Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2012 Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2012 ΤΙ ΆΛΛΟ ΝΑ ΚΆΝΩ ΠΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΜΟΥ?? ;D Ενδεχεται να εχεις και καλη μονωση! We are the Sultans Of Swing
hot_sauce Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2012 Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2012 Ενδεχεται να εχεις και καλη μονωση! αμφιβάλω....κλασσική αθηναϊκή πολυκατοικία του 70βάλε.... τείνω προς το ότι είναι καλοί άνθρωποι...ναι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση