Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Μεχρι τα 20κατι οι διπλανοι νομιζαν οτι η Καλων Τεχνων(ασκτ) ειναι σχολη μουσικης 8)

Παραπονα οχι ευτυχως αλλα προσεχουμε! Και τα καλοκαιρια εκλεινα παραθυρα αμα ηθελα να σηκωσω ενταση ακομα και σε νορμαλ ωρες!

Τωρα πια ετσι κι αλλιως δεν μπορω την πολλη βαβουρα! ;)

Παντως αμα καποιον τον ενοχλεις (ας ειναι και περιεργος) δεν χρειαζεται να τον κοντραρεις!

Σιγουρα ακους και χαμηλοτερα τι παιζεις!

www.mario-art2.blogspot.com

www.mario-art.blogspot.com

• Απαντήσεις 34
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δημοσιευμένο

Μεχρι τα 20κατι οι διπλανοι νομιζαν οτι η Καλων Τεχνων(ασκτ) ειναι σχολη μουσικης 8)

Παραπονα οχι ευτυχως αλλα προσεχουμε! Και τα καλοκαιρια εκλεινα παραθυρα αμα ηθελα να σηκωσω ενταση ακομα και σε νορμαλ ωρες!

Τωρα πια ετσι κι αλλιως δεν μπορω την πολλη βαβουρα! ;)

Παντως αμα καποιον τον ενοχλεις (ας ειναι και περιεργος) δεν χρειαζεται να τον κοντραρεις!

Σιγουρα ακους και χαμηλοτερα τι παιζεις!

Το θέμα είναι οτι ο amp μου δεν βγάζει καλό ήχο στις χαμηλές εντάσεις, αλλά τι να κανω θα κάνω πίσω.

Guitars:

Yamaha EG112

Yamaha PAC120

Epiphone Les Paul Custom

Δημοσιευμένο

Εμένα μου φέραν αστυνομία γιατί τα λέγαμε με την παρέα μου στο μπαλκόνι, από τότε σε ώρες μη-κοινής ησυχίας η μουσική δεν κλείνει.

Γιατί μπορώ

broke another g-string

Δημοσιευμένο

καλησπερα,το `98 καλοκαιρι Τουμπα Θεσσαλονικη,νοικιαζαμε με την τοτε κοπελα μου ενα τριαρι ,ενα πρωι γυρναω απο τον dr Fret με την φρεσκοσεταρισμενη μου pacifica, καινουργια και πρωτη μου αγαπη,στην εισοδο της πολυκατοικιας με μπανιζη ενας μουστακαλης γυρω στα 40-43 "παιζεις κιθαρα?" "μπα δε θα ελεγα οτι παιζω ακομα ,τωρα ξεκιναω" και απανταει "αχα μαλιστα,αντε καλη αρχη"...

ακομα ενισχυτη δεν ειχα ,την εβαζα σε ενα ενισχυτη παλιου ηχοσυστηματος που δεν ειχε ηχεια και ακουγα με ακουστικα.

απο το επομενο μεσημερι μετα την συναντηση με το μουστακαλη ,καποιος χτυπουσε με μανια την πορτα και φωναζε σαν τρελος "σταματα πια ...δεν μπορω να ηρεμησω...θα μας τρελανεις...κτλ"με το που πηγαινα να ανοιξω ο τυπος εξαφανιζοταν.τρεις μερες συνεχως καθε μεσημερι και την ωρα που επεφτα με την κοπελια μου για κανενα υπνακο.

την τριτη μερα απο αυτες ανοιξα και φωναξα "ποιος εισαι ρε φιλε ?κοιμαμαι και με ξυπνας εγω σε ενοχλω `η εσυ? αντε μη σου γ....σω τιποτα".απαντηση καμια κατι ψιθυροι, παντοφλες να σερνονται και μια πορτα να κλεινη δυνατα!

την επομενη φυλαω σκοπια στην κουζινα διπλα στη εξωπορτα...τα ιδια χτυπαει η πορτα αρχιζη ο τυπος να βριζη ,ανοιγω την πορτα και ενας αλλος μουστακαλης με κοιταει ξαφνιασμενος...λεω"τι θες ρε φιλε απο τη ζωη μου ?ακους φασαρια απο καπου?"και μου λεει "ναι ρε μα.....σμενο εσυ δεν εισαι με την κιθαρα?την βαζεις τερμα και χτυπατε και απο πανω τυμπανα νταμπα ντουμπα αντε να μην φερω την αστυνομια..."τον βουταω απο το λαιμο και τον κολαω στον τοιχο ...γυρναω το κεφαλι προς τις σκαλες επανω και βλεπω τον πρωτο μουστακαλη να τσιριζη "ααχχχ καλε μη ..θα τον σκοτωση...καλε βοηθεια...μωρη (στην δικια μου) μαζεψε τον..." αφηνω τον τυπο και κρατιεμαι να μην ξεκαρδιστω του τα ψιλοχωνω και του εξηγω πως χτυπαει μαλλον λαθος πορτα...την επομενη μας καλεσαν για καφε!!

και για να μην παρεξηγηθω για το "ξεκαρδιστω" δεν ειχα ουτε εχω κανενα προβλημα η κολλημα με τους ομοφυλοφιλους ,αλλα η φαση ηταν τοσο ακυρη!!

Δημοσιευμένο

Εγω επαιζα επι 2-3 χρονια σε πολυκατοικία και σε ακυρες ωρες και δυνατα (ντροπη μου) και η πιο χοντρη παρατηρηση και μοναδικη ηταν η εξης. «Γιαννακι παιζεις πολυ ομορφα σε ακουσαμε χτες». Παντως τον τελευταιο καιρο που κατοικω σε μονοκατοικια δυστυχως ομως ειναι μεσοτοιχια το Practise - studio δωματιο με εναν διπλανο ειχα ενα θεματακι. Καταρχην μολις ειδα τον γειτονα λεω εδω ειμαστε εκανα την τυχη μου.

Ο τυπος νεος με κοτσιδα σκουλαρικια τζιν και μηχανη λεω ροκας θα ειναι δεν θα εχουμε θεμα.

Του ειπα απο την πρωτη στιγμη βεβαια οτι ειμαι αφελης μερικες φορες και ισως δεν συνειδητοποιω οτι μπορει καποια στιγμη να τον ενοχλησω οποτε να με παρει τηλ.

Παρολα αυτα την απο μια συζητηση με κοινο γνωστο εμαθα οτι ενοχλησα ενα βραδυ που ειχα εμπνευση και εγραφα σε νορμαλ - χαμηλες εντασης ΑΛΛΑ σε ωρες κοινης ησυχιας. Επειτα με επιασε και με πολυ ασχημο τροπο και μου ειπε οτι παιζω δυνατα και ενοχλω. Του ζητησα αμεσως συγγνωμη του ειπα οτι πρεπει να το λεει σε μενα και οχι σε αλλους και αν δεν ειναι ευγενικος δεν θα ειμαι ουτε εγω με οτι αυτο συνεπάγεται μιας και προσεχα. Μετα απο αυτο ο τυπος εχει αλλαξει σταση δεν εχει πει τιποτα και φυσικα προσεχω και εγω αλλα προσπαθω να παιζω οσο πιο υποφερτα γινεται για τους υπολοιπους.

Νομιζω πως οταν εισαι ευγενικος τοτε αυτο παιρνεις και εσυ. Φυσικα προσεχω ασχετα με τον γειτονα αν δεν θελω να συμπεριφερομαι σαν ζωο αλλα πιστευω πως και ο γειτονας καταλαβαινει πως εαν θελω μπορω να του σπαω τα ... νευρα και να μην μπορει να καλεσει αστυνομια.

Δεν νομιζω ομως οτι ειναι αυτο το θεμα. Το θεμα ειναι να συνυπαρξουμε!

8) 8) 8)

Εντιτ: Πλεον πηγαινουμε βολτα τους σκυλους μιλαμε λεμε καμια χαζομαρα και γενικα οι σχεσεις πανε ανελπιστα καλα.

Εντιτ2: Πριν μιλησουμε μου ειχε χτυπησει τον τοιχο το βραδυ που γιορταζα επειδη ειχα χαλαρα μουσικη στο pc και συζητουσαμε με την παρεα.

We are the Sultans Of Swing

Δημοσιευμένο
Εμένα μου φέραν αστυνομία γιατί τα λέγαμε με την παρέα μου στο μπαλκόνι,

εγω εκανα κατι καλυτερο....αγορασα ΛΑΣΤΙΧΟ υψηλης πιεσης και μετα το  πρωτο μπουγελο τα λαλακισμενα που κουβεντιαζαν με γαϊδουροφωναρες  καθημερινη στις 02.30 στο..μπαλκονι τους δεν ...ξανακουβεντιασαν.... ;D  (φυσικα ειχε προηγηθει αλλες 6 φορες η αναλογη προειδοποιηση)

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Δημοσιευμένο

εγω εκανα κατι καλυτερο....αγορασα ΛΑΣΤΙΧΟ υψηλης πιεσης και μετα το  πρωτο μπουγελο τα λαλακισμενα που κουβεντιαζαν με γαϊδουροφωναρες  καθημερινη στις 02.30 στο..μπαλκονι τους δεν ...ξανακουβεντιασαν.... ;D  (φυσικα ειχε προηγηθει αλλες 6 φορες η αναλογη προειδοποιηση)

ax0a0x0a, η τρέλα δεν πάει στα βουνά. Βλέπω να τρώω κανά κουβά στο κεφάλι.

Guitars:

Yamaha EG112

Yamaha PAC120

Epiphone Les Paul Custom

Δημοσιευμένο

ax0a0x0a, η τρέλα δεν πάει στα βουνά. Βλέπω να τρώω κανά κουβά στο κεφάλι.

Οχι ρε συ metal  δεν υπαρχει τετοιο θεμα αν αυτος που σε εβρισε ειναι γλωσσας μονο.

Δημοσιευμένο

Οχι ρε συ metal  δεν υπαρχει τετοιο θεμα αν αυτος που σε εβρισε ειναι γλωσσας μονο.

Εεννοείτε ρε, κουνέντα να γίνεται.

Guitars:

Yamaha EG112

Yamaha PAC120

Epiphone Les Paul Custom

Δημοσιευμένο

εμένα...να ναι καλά όλοι τους....μένω 4ο, έχει περάσει από κάτω φίλος και με άκουσε να παίζω....και παρ'όλ'αυτά δεν έχει έρθει ποτέ να μου πει κάποιος να σταματήσω....

φυσικά δεν παίζω ποτέ σε ώρες κοινής ησυχίας αλλά και πάλι....

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...