hyperpanos Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2012 Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2012 Εν αρχή ην... η μελωδία ;) Έτσι λέω εγώ... εσείς ; The_Beginning_by_hyperpanos.mp3 όχι άλλο κάρβουνο!!!
Yannis_Knopf Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2012 Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2012 Εν αρχή ην... η μελωδία ;) Έτσι λέω εγώ... εσείς ; Αι λαικ ιτ βερι ματς! We are the Sultans Of Swing
samy paraga Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2012 Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2012 Συμπαθής ιδέα ,όχι στο είδος της μουσικής που μου αρέσει. Παραγωγή πλαστικούρα δεκαετίας 80 όχι του γούστου μου . Ήχος κιθάρας εκτός των γούστων μου . Με κάθε σεβασμό προς το πρόσωπό σου ,αλλά και τα γούστα μου ;) No one wants an alien
hyperpanos Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2012 OP Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2012 Αι λαικ ιτ βερι ματς! Σε ευχαριστώ :) Πάρα πολύ ωραίο, μπράβο! :) :) όχι άλλο κάρβουνο!!!
hyperpanos Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2012 OP Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2012 Συμπαθής ιδέα ,όχι στο είδος της μουσικής που μου αρέσει. Παραγωγή πλαστικούρα δεκαετίας 80 όχι του γούστου μου . Ήχος κιθάρας εκτός των γούστων μου . Με κάθε σεβασμό προς το πρόσωπό σου ,αλλά και τα γούστα μου ;) Αλίμονο αν είχαμε όλοι τα ίδια γούστα ;) Σε ευχαριστώ που το άκουσες :) όχι άλλο κάρβουνο!!!
ΠΑΟΚιτο Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2012 Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2012 αρκετά καλή προσπάθεια κατά τη γνώμη μου
hyperpanos Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2012 OP Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2012 αρκετά καλή προσπάθεια κατά τη γνώμη μου Σε ευχαριστώ :) όχι άλλο κάρβουνο!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση