WildchildGR Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2012 Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2012 Επειδή όπως ξέρουμε όσο και να ακούς ένα κομμάτι μετά απο ένα σημείο τα αυτιά "βρωμίζουν" σχόλια με mixing/mastering ή μουσικής...ευπρόσδεκτα. :) Guybrush Threepwood...mighty pirate!
Waterfall-K Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2012 Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2012 Ακους καθολου Vangelis?.... Ωραιοτατο φιλε μου. :) Specs talks, Mgs walks
hyperpanos Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2012 Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2012 Ακους καθολου Vangelis?.... Ωραιοτατο φιλε μου. :) και μελωδικότατο :) όχι άλλο κάρβουνο!!!
WildchildGR Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2012 OP Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2012 Ακους καθολου Vangelis?.... Ωραιοτατο φιλε μου. :) hahahahaha.....shhhhhh ;D Guybrush Threepwood...mighty pirate!
WildchildGR Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2012 OP Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2012 και μελωδικότατο :) Thank you! :) Guybrush Threepwood...mighty pirate!
Waterfall-K Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2012 Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2012 Πες μας και καμια τεχνικη λεπτομερεια, με τι το εγραψες? Τι synths, hardware/VST? Κλπ... Η παραγωγη παντως μου ακουγεται μια χαρα. Specs talks, Mgs walks
WildchildGR Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2012 OP Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2012 Το ελπίζω...γιατί δεν αντέχω άλλο. (έχω και διαβάσματα :P) Μίξη και master στο cubase 6 artist. Hardware θα σε στεναχωρήσω..αλλα μόνο το midi του αρμονίου. Vsti είναι κυρίως miroslav philharmonik και omnisphere Guybrush Threepwood...mighty pirate!
Waterfall-K Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2012 Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2012 Μια χαρα βγηκε. ;) Specs talks, Mgs walks
Nestoras Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2012 Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2012 Άρεσε στη γυναίκα μου, η οποία δήλωσε ότι θα το βάλει στο play-list της. ;) InfluenSir!
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2012 Moderator Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2012 Άρεσε στη γυναίκα μου, η οποία δήλωσε ότι θα το βάλει στο play-list της. ;) Βρε τι ρομαντικό αγόρι που είσαι ;D ;D ;D Πλάκα στην πλάκα πολύ ωραίο το κομμάτι- με πήγε λίγο προς Yannis/ Vangelis ;) Μπράβο και από εμένα. all this has happened before and will happen again
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση