Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Καλημερα, παιζω κλασικη κιθαρα εδω και εναμιση χρονο, λοιπον ειμαι σε δειλημα, θελω να παιζω και ροκ κοματια (RHCP/Gn'R) και μπαλαντες. Στην πρωτη περιπτωση πρεπει να παρω ηλεκτρικη ενω στη δευτερη ακουστικη. Πια νομιζετε οτι θα ειναι καλυτερη/καταληλοτερη για εναν κιθαριστα  στο επιπεδο μου. Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας

• Απαντήσεις 66
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δημοσιευμένο

την σημερον ημέρα μπορεις με λιγα σχετικά χρηματα να αποκτησεις και τις 2.

για μενα ειναι must να υπαρχουν και οι 2 στην βαση ;)

HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103

Δημοσιευμένο

Aμα επαρκει το budget παρε και τα δυο ;)

Αμα θες να την τρεχεις σε παραλιες παρε μια ακουστικη (καλοκαιρι ερχεται) !!!

Αμα δεν υπαρχουν φραγκα περιμενε μεχρι να εισαι σιγουρος για το τι 8ες !

Αμα γινεις και λιγο πιο συγκεκριμενος (τουλαχιστον στο budget) θα παρεις καλυτερες απαντησεις ;) Υπο8ετω οτι εχεις δοκιμασει να παιξεις με ηλεκτρικη και ακουστικη, σωστα?

www.mario-art2.blogspot.com

www.mario-art.blogspot.com

Δημοσιευμένο

λοιπον το budget ειναι γυρο στα 250-300, με ηλεκτρικη δεν εχω παιξει, με ακουστικη ναι (ηλ/ακουστικη βασικα) και τις δυο αυτη την στιγμη δεν νομιζω , αργοτερα ισως

Δημοσιευμένο

Αφού μάλλον ήδη έχεις μια "ακουστικού τύπου" κιθάρα (την κλασική εννοώ), η οποία μπορεί να σε καλύψει στις μπαλάντες (μη μου την πέσουν οι πιουρίστες παρακαλώ) πάρε μια ηλεκτρική. Αλλά θα χρειαστείς και κάποιου είδους ενίσχυση. Εκεί τι κάνεις;

When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.

Δημοσιευμένο

νωμιζω πως με αυτα τα λευτα μπορω να παρω κατι για αρχη.. http://www.thomann.de/gr/fender_squier_affinity_fat_stratrw.htm

η

http://www.thomann.de/gr/cort_g210_2t.htm

(ποια ειναι πιο καλη για Gn'R? για RHCP νωμιζω πως ειναι οκ και οι δυο)

για ενισχυτη δεν ξερω και πολα πραγματα ισως

http://www.thomann.de/gr/fender_frontman_15r.htm

Δημοσιευμένο

Ε τοτε με δεδομενο οτι για να παρεις μια ηλεκτρικη θα χρειαστεις και ενισχυτες και διαφορα αλλα , προτεινω την ακουστικη ή ηλεκτρακουστικη καλυτερα!

Πηγαινε μια βολτα στην αγορα δοκιμασε οτι βρεις (στα λεφτα σου) , συγκρινε και τις τιμες με αυτες που βρισκεις on line και αποφασισε ;)

Επιλογες σε μαρκες 8α βρεις απεριοριστες.

Αμα ψηνεσαι για ηλεκτρικη ψαξε περισσοτερο στις αγγελιες!

www.mario-art2.blogspot.com

www.mario-art.blogspot.com

Δημοσιευμένο

Αφού μάλλον ήδη έχεις μια "ακουστικού τύπου" κιθάρα (την κλασική εννοώ), η οποία μπορεί να σε καλύψει στις μπαλάντες (μη μου την πέσουν οι πιουρίστες παρακαλώ) πάρε μια ηλεκτρική.

+1

Δημοσιευμένο

Ε τοτε με δεδομενο οτι για να παρεις μια ηλεκτρικη θα χρειαστεις και ενισχυτες και διαφορα αλλα , προτεινω την ακουστικη ή ηλεκτρακουστικη καλυτερα!

Πηγαινε μια βολτα στην αγορα δοκιμασε οτι βρεις (στα λεφτα σου) , συγκρινε και τις τιμες με αυτες που βρισκεις on line και αποφασισε ;)

Επιλογες σε μαρκες 8α βρεις απεριοριστες.

Αμα ψηνεσαι για ηλεκτρικη ψαξε περισσοτερο στις αγγελιες!

τι αλο εκτος απο ενισχυτη θα χρειαστω ? αυτες οι κιθυαρες και ο ενισχυτης δεν ειναι ενταξει? νωμιζω πως για αρχη ειναι οκ..

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...