geopaok Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2012 Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2012 Καλημερα, παιζω κλασικη κιθαρα εδω και εναμιση χρονο, λοιπον ειμαι σε δειλημα, θελω να παιζω και ροκ κοματια (RHCP/Gn'R) και μπαλαντες. Στην πρωτη περιπτωση πρεπει να παρω ηλεκτρικη ενω στη δευτερη ακουστικη. Πια νομιζετε οτι θα ειναι καλυτερη/καταληλοτερη για εναν κιθαριστα στο επιπεδο μου. Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας
yannis37 Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2012 Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2012 την σημερον ημέρα μπορεις με λιγα σχετικά χρηματα να αποκτησεις και τις 2. για μενα ειναι must να υπαρχουν και οι 2 στην βαση ;) HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103
mariopol Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2012 Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2012 Aμα επαρκει το budget παρε και τα δυο ;) Αμα θες να την τρεχεις σε παραλιες παρε μια ακουστικη (καλοκαιρι ερχεται) !!! Αμα δεν υπαρχουν φραγκα περιμενε μεχρι να εισαι σιγουρος για το τι 8ες ! Αμα γινεις και λιγο πιο συγκεκριμενος (τουλαχιστον στο budget) θα παρεις καλυτερες απαντησεις ;) Υπο8ετω οτι εχεις δοκιμασει να παιξεις με ηλεκτρικη και ακουστικη, σωστα? www.mario-art2.blogspot.com www.mario-art.blogspot.com
geopaok Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2012 OP Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2012 λοιπον το budget ειναι γυρο στα 250-300, με ηλεκτρικη δεν εχω παιξει, με ακουστικη ναι (ηλ/ακουστικη βασικα) και τις δυο αυτη την στιγμη δεν νομιζω , αργοτερα ισως
RayDTutto Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2012 Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2012 Αφού μάλλον ήδη έχεις μια "ακουστικού τύπου" κιθάρα (την κλασική εννοώ), η οποία μπορεί να σε καλύψει στις μπαλάντες (μη μου την πέσουν οι πιουρίστες παρακαλώ) πάρε μια ηλεκτρική. Αλλά θα χρειαστείς και κάποιου είδους ενίσχυση. Εκεί τι κάνεις; When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
geopaok Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2012 OP Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2012 νωμιζω πως με αυτα τα λευτα μπορω να παρω κατι για αρχη.. http://www.thomann.de/gr/fender_squier_affinity_fat_stratrw.htm η http://www.thomann.de/gr/cort_g210_2t.htm (ποια ειναι πιο καλη για Gn'R? για RHCP νωμιζω πως ειναι οκ και οι δυο) για ενισχυτη δεν ξερω και πολα πραγματα ισως http://www.thomann.de/gr/fender_frontman_15r.htm
mariopol Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2012 Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2012 Ε τοτε με δεδομενο οτι για να παρεις μια ηλεκτρικη θα χρειαστεις και ενισχυτες και διαφορα αλλα , προτεινω την ακουστικη ή ηλεκτρακουστικη καλυτερα! Πηγαινε μια βολτα στην αγορα δοκιμασε οτι βρεις (στα λεφτα σου) , συγκρινε και τις τιμες με αυτες που βρισκεις on line και αποφασισε ;) Επιλογες σε μαρκες 8α βρεις απεριοριστες. Αμα ψηνεσαι για ηλεκτρικη ψαξε περισσοτερο στις αγγελιες! www.mario-art2.blogspot.com www.mario-art.blogspot.com
gdevelek Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2012 Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2012 Αφού μάλλον ήδη έχεις μια "ακουστικού τύπου" κιθάρα (την κλασική εννοώ), η οποία μπορεί να σε καλύψει στις μπαλάντες (μη μου την πέσουν οι πιουρίστες παρακαλώ) πάρε μια ηλεκτρική. +1
geopaok Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2012 OP Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2012 Ε τοτε με δεδομενο οτι για να παρεις μια ηλεκτρικη θα χρειαστεις και ενισχυτες και διαφορα αλλα , προτεινω την ακουστικη ή ηλεκτρακουστικη καλυτερα! Πηγαινε μια βολτα στην αγορα δοκιμασε οτι βρεις (στα λεφτα σου) , συγκρινε και τις τιμες με αυτες που βρισκεις on line και αποφασισε ;) Επιλογες σε μαρκες 8α βρεις απεριοριστες. Αμα ψηνεσαι για ηλεκτρικη ψαξε περισσοτερο στις αγγελιες! τι αλο εκτος απο ενισχυτη θα χρειαστω ? αυτες οι κιθυαρες και ο ενισχυτης δεν ειναι ενταξει? νωμιζω πως για αρχη ειναι οκ..
ΠΑΟΚιτο Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2012 Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2012 Μιλάει για εφέ πεταλίερες και τέτοια, αλλά αυτά μετά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση