music14 Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2012 Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2012 γεια σας παιδια θελω να μου προτεινετε ατομα η στουντιο που να ασκολουνται με stem mixing εχω ενα καινουργιο track το ειδος του ειναι ηλεκτρονικη μουσικη και συγκεκρημενα house εχω την μελωδια ετοιμη αλλα δεν μπορω με τιποτα να κανω τα φωνητικα που εχω να παιζουν αρμονικα με την μελωδια οταν ακουγωνται και τα 2 μαζι το track ειναι μουντο
Superfunk Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2012 Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2012 αναθεμα αν καταλαβα τι εννοεις. στουντιο που να ΜΗΝ μπορει να κανει stem mixing απλα ΔΕΝ υπαρχει,οπως και DAW που να ΜΗΝ μπορει να κανει stem mixing απλα ΔΕΝ υπαρχει. ξαναπες τα μας απο την αρχη και...ΑΡΓΑ....και με περισσοτερες λεπτομερειες (π.χ...ΠΟΥ την εχεις τη μελωδια (στο μυαλο σου?στην ψυχη σου?σε καποιο file? ;D) ,που τα φωνητικα,σε τι daw δουλευεις κτλ... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
music14 Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2012 OP Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2012 Λοιπον εχω ετοιμη την μελωδια και την εχω φτιαξει σε ableton 8 τα φωνητικα ειναι ηχογραφημενα και ετοιμα αλλα αυτο που δεν μπορω να κανω ειναι να τα κανω να ακουγωνται σωστα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση