Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Σύμφωνοι αλλα τότε το "μάθε να παίζεις, να παίζεις καλά, μπες σε μπάντα, και ΤΟΤΕ κυνήγα τον ήχο", δεν κολλάει, γιατί με έναν Μ-ΙΙ παίζεις άνετα λάιβ σε αρκετά υψηλό μάλιστα επίπεδο ήχου...

• Απαντήσεις 67
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Δημοσιευμένο

Σύμφωνοι αλλα τότε το "μάθε να παίζεις, να παίζεις καλά, μπες σε μπάντα, και ΤΟΤΕ κυνήγα τον ήχο", δεν κολλάει, γιατί με έναν Μ-ΙΙ παίζεις άνετα λάιβ σε αρκετά υψηλό μάλιστα επίπεδο ήχου...

Με ένα M-II πιστεύεις ότι κάνει κάποιος Live. ΟΚ, εγώ σου λέω ηχογραφεί κιόλας. Πες μου λοιπόν τι έχει σημασία, το... υλικό των τάστων, ή να παίζει σωστά;

Δημοσιευμένο

Πες μου λοιπόν τι έχει σημασία, το... υλικό των τάστων, ή να παίζει σωστά;

Εάν δεν παίζει σωστά ή δεν μπορεί να βαρέσει τη ΛΑ...το... υλικό των τάστων 8)

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Δημοσιευμένο

Ε,ρε μανια με το υλικο των ταστων...ο μαγνητης δεν παιζει ρολο???  οι χορδες?? (καινουργιες/παλιες, φτηνιαρικες/νορμαλ)

μην τα ισοπεδωνουμε ολα...

All the money of the world can't buy me

Δημοσιευμένο

Ε,ρε μανια με το υλικο των ταστων...ο μαγνητης δεν παιζει ρολο???  οι χορδες?? (καινουργιες/παλιες, φτηνιαρικες/νορμαλ)

μην τα ισοπεδωνουμε ολα...

Εάν δεν παίζει σωστά ή δεν μπορεί να βαρέσει τη ΛΑ...το... 8)

...αυτό και για τα υπόλοιπα...

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Δημοσιευμένο

Με ένα M-II πιστεύεις ότι κάνει κάποιος Live. ΟΚ, εγώ σου λέω ηχογραφεί κιόλας. Πες μου λοιπόν τι έχει σημασία, το... υλικό των τάστων, ή να παίζει σωστά;

Το υλικό των τάστων το ανέδειξες εσύ ως σημείο εστίασης, το θέμα μας είναι γενικώτερα τι επηρεάζει τον ήχο.

Το να παίζει κανείς σωστά έχει μεγαλύτερη σημασία όχι μόνο από το υλικό των τάστων αλλά από όλους τους παράγοντες μαζί.

Δημοσιευμένο

To κάθε πράγμα παίζει ρόλο, πως δεν παίζει.

Μόνο που μαγνήτες αλλάζεις σε μια μέρα, βάζεις κάποιους καλούς που να ταιριάζουν σε αυτό που θέλεις να παίζεις και καθάρισες. Όπως και χορδές, αλλάζεις ανά τακτά χρονικά διαστήματα και τέλος.

Δεν σε απασχολούν λοιπόν καθόλου αυτά τα ζητήματα.

Αν τώρα φας το κόλλημα ότι πρέπει να δοκιμάσεις όλους τους μαγνήτες τις αγοράς, και ότι πρέπει να βρεις τις... καλύτερες χορδές του κόσμου  ;D ε εκεί για μένα, sorry αλλά ΔΕΝ αξίζει να ασχολείσαι. Γνώμη μου απλά, ΥΜΜV.

Δημοσιευμένο

Αν τώρα φας το κόλλημα ότι πρέπει να δοκιμάσεις όλους τους μαγνήτες τις αγοράς, και ότι πρέπει να βρεις τις... καλύτερες χορδές του κόσμου  ;D ε εκεί για μένα, sorry αλλά ΔΕΝ αξίζει να ασχολείσαι. Γνώμη μου απλά, ΥΜΜV.

Συμφωνω απολυτα!

Το να παίζει κανείς σωστά έχει μεγαλύτερη σημασία όχι μόνο από το υλικό των τάστων αλλά από όλους τους παράγοντες μαζί.

Επισης συμφωνω!  :P

All the money of the world can't buy me

Δημοσιευμένο

Κατά τη γνώμη μου, θεμελιώδες συστατικό του ήχου μας στην κιθάρα είναι το δεξί και μετά το αριστερό χέρι μας. Είναι για μένα το βασικότερο. Ακόμα κι αν πάμε στο στούντιο του Satriani, του πάρουμε την κιθάρα και την συνδέσουμε στον εξοπλισμό του, δεν θα ακουστούμε όπως ο Satriani.

Από εκεί και πέρα πιστεύω ότι σημαντικότερο ρόλο παίζει ο ενισχυτής και η καμπίνα (αν έχουμε), μετά η κιθάρα (1. μαγνήτες, 2. ξύλα) και μετά πένες, καλώδια, χορδές.  :)

Δημοσιευμένο

Προσωπικα θεωρω οτι κατα ενα ποσοστο σιγουρα ανω του 65,8% ειναι ο ενισχυτης.μετα ειναι οι μαγνητες και τα ξυλα αλλα γενικα πιστευω οτι πανω απο ολα ο ηχος ειναι στο αυτι αρα επηρεαζεται απο το ποσο γουσταρουμε την κιθαρα μας και δεν ειμαστε "ηχοθηρες".

Αλλιως αυτο που σημερα σ αρεσει την επομενη θα ακουσεις κατι αλλο σε ηχο και θα πεις Α να αλλαξω μαγνητες και μετα ταστα και μετα ποτς και μετα και μετα και μετα...αλλα ολα καταληγουν στο εξης

Ακομα και ο Jack White παιζει με κιθαρα απο pawn shop που αξιζει ουτε πανω απο 150 δολαρια

αλλα παντου παιζει με την κεφαλη του και την "κεφαλη " του  ;D

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...