kostas80 Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2012 Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2012 Όπως λέει και ο τίτλος έχω το αρχαίο πλην τίμιο master keyboard FATAR Studio 900. εδω παλιά οικογενειακή φωτογραφία ..... αχ μεγαλεία :'( Αφού πέρασε κάποιους μήνες στην αποθήκη όρθιο , αποφάσισα ξανά να το στήσω να δουλεύει στο studio. Ένα ρε λοιπόν ντεν ντουλευει πλέον . Τι κάνω ? το ανοίγω το φυσάω ? υπάρχει service χωρίς να μου πάρουν το σκάλπ ? το ξεχνάω ? δε θυμάμαι καν αν ανοίγει ::) Το πληκτράκι του με καλύπτει πλήρως και αν φτιάχνεται δεν έχω σκοπό να το αντικαταστήσω . Thanks www.facebook.com/kostas.antonakopoulos
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2012 Guru Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2012 Αν εξαιρέσουμε ότι δεν έχουν πέσει στο κλαβιέ υγρά κλπ, πιθανότατα να το έχει πάθει από σκόνη ή υγρασία. Καλό είναι να του κάνεις ένα service & εσωτερικό έλεγχο με αλλαγή όλων των υλικών που σχετίζονται με την βλάβη, έτσι ώστε να το έχεις λειτουργικό για άλλα τόσα χρόνια.
kostas80 Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2012 OP Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2012 Υγρά καφέδες ουίσκια μπύρες κλπ όχι ... σκόνη και διάφορα μικροαντικείμενα που χωράνε ανάμεσα στα πλήκτρα ουκ ολίγα ;D .... μέχρι και πένες έχω χάσει :P Ευχαριστώ . Service που ? ποιός ? www.facebook.com/kostas.antonakopoulos
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2012 Guru Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2012 Πάτρα - Στόλλας Α.Ε. (τηλ. 2610.435400) Αθήνα - Μανώλης Χναράκης (τηλ. 210.3303579)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση