Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2006 Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2006 Beep Beep!!!! You are wrong f**ked and overatted...
ESP1982 Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2006 Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2006 Beep Beep!!!! ΕΞΩ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΕ!!!!ΕΡΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΙΑΣΩ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: μακραν η ΚΑΛΥΤΕΡΗ εφευρεση στον κοσμο!!! p.s.νομιζω το εχω ξαναpostαρει καπου...ή το εχω χασει τοσο πολυ? :?
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2006 Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2006 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: You are wrong f**ked and overatted...
elavd Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2006 Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2006 ESP όντως νομίζω ότι επαναλαμβάνεσαι λιγάκι... :lol: :lol: www.facebook.com/YourPaintedSmile
taq Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2006 Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2006 Αν και το θέμα επιζητά παλιά cartoons θα έλεγα εγώ ... τρελαίνομαι για Powerpuff Girls' date=' [b']YuGiOh[/b] και Pokemon.Και τα 3 έχουν την κατάλληλη δόση τρέλας και ειδικά το 1ο δέίχνει την βία με τόσο χιούμορ ... που ξεφεύγει απο την έννοια της Βίας. Φαντασία Στην Εξουσία .... γιουυυυυυυυυυυυυυυύρια λεεεεεεεεεεεεεεέμεεεεεεεεεεεεεεεε .... εάν είσαι ο γνωστός George vrakts, είμαι ο παππούς τακης!!!! καλωσήρθες ΝΕΟ!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: In Fender Strat we trust!
iliasbass Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2006 Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2006 μακραν καλυτερος χαρακτηρας ο ...TAZMANIA DEVIL!!!! κεραυνοπουλο εν δραση!!!
menelaos Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2006 Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2006 Foghorn Leghorn, Taz, Donald Duck
ReCoC Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2006 Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2006 ΚΑΠΑΜΑΡΟΥ ΔΑΓΚΟΤΟ 8) Καμπαμαρού RULZZZ!!! Ο αγαπημένος μου χαρακτήρας απο πιτσιρικάς!!!!! Το συγκεκριμένο καρτούν είχε και πολύ χιούμορ και δράση και ρομάντζο και απο όλα!!!! Και βέβαια το καλύτερο απο όλα ήταν η μεταγλώτησή του!! Όποιος το έχει δει ξέρει τι εννοώ!!! ¶λλα αγαπημένα παιδικά South Park, Futurama, Family Guy... Free thinkers are dangerous...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση