respecttheo7 Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2012 Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2012 Γεια σας παιδιά, Βρίσκομαι στη φάση επιλογής ενισχυτή.Έχω ψιλοκαταλήξει στον Bugera V22 και αυτό που απομένει είναι να τον δοκιμάσω.Επειδή θα είναι η πρώτη φορά που θα δοκιμάσω ενισχυτή σε μαγαζί μπορείτε να μου πείτε τι να προσέξω?Χρειάζεται να πάρω και την κιθάρα μου μαζί?(και αν κάποιος είναι Σαλλλλονικιός παρακαλώ ας μου πει που θα βρω το συγκεκριμένο ενισχυτή,νομίζω στο Στόλλα μου έχουν πει,αλλά ας με επιβεβαιώσει ή διαψεύσει κάποιος!) Ευχαριστώ!
georgekz750 Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2012 Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2012 Λογικα στον Στολλα θα τον βρεις. Παρε την κιθαρα σου μαζι,ειναι πολυ καλυτερα απ το να δοκιμαζεις με αγνωστο οργανο.
droneblack Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2012 Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2012 Λογικα στον Στολλα θα τον βρεις Εδω(σαλονικα) μονο στο Στολλα φιλε και αν τον εχει ,σιγουρα παντως εχει ενα 6262-212
geodimitri Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2012 Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2012 Όντως ο Στόλλας έχει τους Bugera. Καλό θα ήταν πριν πας να πάρεις ένα τηλέφωνο και να ρωτήσεις αν τον έχουνε. Γιατί άμα δεν τον έχουνε θα σε βάλει (μαλλον) να παίξεις σε ότι Bugera έχει. Και αυτός θα είναι μάλλον κάνα θεριό... ;) Βέβαια μπορείς να πεις ότι ενδιαφέρεσαι να τον αγοράσεις και θα ήθελες οπωσδήποτε να τον δοκιμάσεις, μπας και στον φέρει.
messalion Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2012 Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2012 Βέβαια μπορείς να πεις ότι ενδιαφέρεσαι να τον αγοράσεις και θα ήθελες οπωσδήποτε να τον δοκιμάσεις, μπας και στον φέρει. αυτο δεν ειναι λογικη φιλε OP καλο θα ηταν να παρεις την κιθαρα σου που ξερεις τον ηχο της για να μπορεσεις να εντωπισεις διαφορές στον ηχο που θα ακουσεις με τον καθε ενισχυτη που δοκιμαζεις σε σχεση με αυτον που ηδη εχεις επισης αφου δεν εχεις ακουσει ποτε σου τον V22 τοτε δεν εχεις κατασταλαξει πληρως - πηγαινε εκει καλου κακου τον εχουν δεν τον εχουν και δοκιμασε και κατι αλλο - ποτε δεν ξερεις τι μπορει να σου αρεσει στο αυτι *Ο γραφών ειναι κατοχος V22 εδω θα επικοινωνησεις με καποιον Στολλας Θεσσαλονικη 26ης Οκτωβρίου 90, 54627 Θεσσαλονίκη Τηλ: 2310-500458 Fax: 2310-500459 Ωράριο Λειτουργίας Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο: 09.00-14.30 Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 09.00-14.00 κ 17.30-20.30 think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass
respecttheo7 Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2012 OP Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2012 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.Πήρα τηλέφωνο αλλά...δε τον έχουν.Έχουν τον μεγαλύτερο που είναι κεφαλή.Είχαν ένα κομμάτι και το έδωσαν,και μου λέει μάλλον τον επόμενο μήνα.Καμιά άλλη ιδέα?Να πάρω όλα τα μουσικάδικα της Θεσσαλονίκης στη σειρά για να ρωτήσω?
geodimitri Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2012 Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2012 Δε χάνεις τίποτα. Όσο περιμένεις να τον φέρει η αντιπροσωπία κάνε καμιά έρευνα. Όπως είπε και ο messalion προηγουμένως "ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να σου αρέσει στο αυτί". αυτο δεν ειναι λογικη Όντως, έχεις δίκιο. :)
respecttheo7 Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2012 OP Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2012 οκ απλως είχα καταλήξει στον εν λόγω ενισχυτή.Από συζητήσεις που είχα με άλλους που τον έχουν και από βίντεο κατέληξα πως μου ταιριάζει,απλώς πριν τον αγοράσω θα ήθελα να τον δοκιμάσω.Έχει μεγάλη διαφορά αν δοκιμάσω τον μεγαλύτερο?(εκτός απο ένταση?)
messalion Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2012 Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2012 οκ απλως είχα καταλήξει στον εν λόγω ενισχυτή.Από συζητήσεις που είχα με άλλους που τον έχουν και από βίντεο κατέληξα πως μου ταιριάζει,απλώς πριν τον αγοράσω θα ήθελα να τον δοκιμάσω.Έχει μεγάλη διαφορά αν δοκιμάσω τον μεγαλύτερο?(εκτός απο ένταση?) ο μεγαλυτερος (αν εννοεις τον V55) φοραει διαφορετικες τελικες λαμπες οποτε θα εχει διαφορά ο ηχος θελοντας και μη - αν και νομιζω οτι για να ακουσεις διαφορές θα πρεπει να παιζεις σε εντασεις παραπανω απο το 5 - πραγμα που το βρισκω απιθανο να το κανεις σε δοκιμη ενισχυτη σε μαγαζι (δεν θα σε αφησουν οχι για καποιον αλλον λογο) - αρα στην δοκιμη σου που θα παιζεις σε λογικα επιπεδα δυσκολα θα ξεχωρισεις διαφορες στον ηχο ή στην χροια - ποσο μαλλον αν δεν "ξερεις" και τον ηχο που θες να τεσταρεις (στην περιπτωση σου τον ηχο του V22) think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση