Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Μήπως σου αρέσει ο Satriani;  :P

Πέραν της πλάκας, μου άρεσε πολύ το σόλο σου όπως επίσης και το backing track. Θα ήταν ωραίο αν το πόσταρες σκέτο για κατέβασμα.

Δημοσιευμένο

Μήπως σου αρέσει ο Satriani;  :P

Πέραν της πλάκας, μου άρεσε πολύ το σόλο σου όπως επίσης και το backing track. Θα ήταν ωραίο αν το πόσταρες σκέτο για κατέβασμα.

Φαίνεται ;;;  ;D ;D ;D

Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και ορίστε και το backing track  ;)

truthin-in-shredding-shred-this_one.mp3

όχι άλλο κάρβουνο!!!

Δημοσιευμένο

Εκτός από κάποια σημεία που θέλουν δουλίτσα οι χρόνοι (όπως πολύ σωστά έγραψε ο Gvour) μου άρεσε πολύ.

Ειδικά σ' αυτό, χρησιμοποίησες πιο σωστά από κάθε άλλη φορά την επανάληψη και εξέλιξη της φράσης, όπως και την ερώτηση-απάντηση (αναφέρομαι καθαρά στο phrasing, που για μένα είναι το πιο σημαντικό κομμάτι του παιξίματος).

Συνεχίζεις να δουλεύεις και να προχωράς και αυτό μετράει.

Μπράβο!

Freud-Σαντές

Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG

Δημοσιευμένο

Εκτός από κάποια σημεία που θέλουν δουλίτσα οι χρόνοι (όπως πολύ σωστά έγραψε ο Gvour) μου άρεσε πολύ.

Ειδικά σ' αυτό, χρησιμοποίησες πιο σωστά από κάθε άλλη φορά την επανάληψη και εξέλιξη της φράσης, όπως και την ερώτηση-απάντηση (αναφέρομαι καθαρά στο phrasing, που για μένα είναι το πιο σημαντικό κομμάτι του παιξίματος).

Συνεχίζεις να δουλεύεις και να προχωράς και αυτό μετράει.

Μπράβο!

Έχετε δίκιο για τους χρόνους ;). Παλιό και γνωστό πρόβλημα που επανήλθε γιατί τον τελευταίο καιρό δεν έχω πολύ χρόνο και "έπεσα" επίπεδο, αλλά θα επανέλθω  ;D ;D ;D.

Σε ευχαριστώ φίλε  :)

όχι άλλο κάρβουνο!!!

Δημοσιευμένο

Πολύ καλό hyperpanos ! ωραίος ήχος και αρκετά advanced παίξιμο.

Τα λαθάκια που κάνεις είναι κάτι που φαίνεται ότι μπορείς να διορθώσεις αν κρίνω από το γενικό παίξιμό σου.

Keep on! :)

\' InfraVision - When Everything Is Worth \' 2011 album

Δημοσιευμένο

Πολύ καλό hyperpanos ! ωραίος ήχος και αρκετά advanced παίξιμο.

Τα λαθάκια που κάνεις είναι κάτι που φαίνεται ότι μπορείς να διορθώσεις αν κρίνω από το γενικό παίξιμό σου.

Keep on! :)

Σε ευχαριστώ πολύ  :)

όχι άλλο κάρβουνο!!!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...