degdekis Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2012 Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2012 Αγαπητέ, δεν γίνεται με αυτό το avatar που έχεις να μην σου αρέσει η μπάντα μας! ;D Να σαι καλά, σε ευχαριστούμε τα μάλα! Όσο για αυτούς που μου προτείνεις θα τους ακούσω και θα σου πώ! www.thedamnationproject.com
degdekis Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2012 Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2012 @degdekis +1000 Να πω επισης πως σας ακουσα και μου αρεσει πολυ το στυλ σας! Μπραβο ωραιος ηχος. Μου θυμισε λιγο ROT (ROT - Washes Me Out) και Return To Litany ( ). Ωραία πράγματα, αλλά νομίζω οι πρώτοι μου άρεσαν περισσότερο. Γενικά μου αρέσουν τα τσιφτετέλια, εξού και η μπάντα μας έχει αυτό το όνομα(ειναι ένας φόρος τιμής στον Damnation των Opeth, που είναι φούλ στα τσιφτετέλια...). Δεν μου άρεσαν τα μπρούταλ στους πρώτους, και η ποιότητα των τυμπάνων (πολύ ψέυτικα..). Αυτά! Εγώ θα σου προτείνω να ακουσεις μουσικές απο Πολωνία μεριά. Οι άνθρωποι έχουν το prog στο αίμα τους: Riverside, Quidam, Votum, Indukti, Pinkroom, Proghima-c, μιλάμε για εκπληκτικές μπάντες. Άκου και τους Έλληνες Verbal Delirium,που εκτός απο καλοί φίλοι είναι και μουσικάρες, και είναι στην ίδια εταιρία με εμάς. www.thedamnationproject.com
BlackForest Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2012 Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2012 Θα τα κοιταξω τη πρωτη στιγμη που θα βρω χρονο! Σορρυ παιδια για το οφ τοπικ τσατ με τον degdekis My spirit sighs in peace - Opeth
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση