manosx Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2012 Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2012 Αν είναι τίμια να τη βάλουμε να δουλέψει στο ταμείο ;D Έλα μωρέ, άσε να γίνει... άνθρωπος το παλικάρι ;D να πάρει μια ΚΑΝΟΝΙΚΗ κιθάρα να δει την υγειά του ;D με τα floyd ( και τα... μούφα floyd κιόλας) θα ασχολείται; Ασε να έχει και σε... 5 χρόνια κιθάρα το παιδί ;D
alexkon13 Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2012 Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2012 Μια χαρα κιθαρα ειναι...Τωρα τι? Μισο μαγνητη να παιρνει το παιδι? ;D ;D Περα απο την πλακα τωρα ειναι παρα πολυ καλη κιθαρα...Και αμα σεταριστει καλα βαζει κατω ακομα και καποιες Esp...Καλους μαγνητες εχει...Καλο λαιμο εχει...Το floyd κραταει γερα( και ειμαι και αγαρμπος )...Τι αλλο να θελει το παλικαρι? Ναι!!! Και εγω εχω Les Paul με Floyd Rose!!
manosx Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2012 Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2012 Εντάξει, είπαμε, αν θέλει metal να την προτιμήσει... συμφωνώ. Αν βέβαια θέλει να παίξει και μουσική ;D ;D ;D, τότε μισοί μαγνήτες και τα μυαλά στην τοστιέρα ;D ;D ;D
leon7pap Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2012 OP Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2012 βασικα την nightfall δεν την ανταλλασω επειδη δεν μ αρεσει η επειδη δεν ειμαι ευχαριστημενος με τον ηχο της.για τα χρηματα της ειναι οντως τιμια κιθαρα...απλα την δινω γιατι προσφατα πηρα μια Gibson les paul classic custom antique natural. http://www.noiz.gr/index.php?topic=192860.0 Γενικα απο κιθαρες εχω μια ESP EXPLORER MX 250 μια ESP LTD MX 250 μια Epiphone les Paul Nightfall μια Gibson les paul Classic custom Antique Natural μια Squire strat κ μια Vester ηλεκτροακουστικη. οποτε φιλτατε...καλα να μαστε...πιστευω θα εχω κιθαρα για τα επομενα 5 χρονια οπως λες.απλα μετα απο ενα update που εκανα στην explorer κ ενα στην les paul...ε λεω να κανω κ ενα τελευταιο στην stratocaster.κ επειδη εχω γεμισει κιθαρες κ δεν περισσευουν κ φραγγα πλεον οι παλιες που εχω θα πουληθουν "The Tone Is In The Gear.....The Skill Is In The Hands"
leon7pap Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2012 OP Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2012 η αλλη explorer ειναι η esp ltd fx 401 φυσικα αφου esp ltd mx 250 δεν υπαρχει....sorry "The Tone Is In The Gear.....The Skill Is In The Hands"
manosx Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2012 Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2012 Α, ωραίος. Κοίτα, αφού έχεις τη gibson, είσαι καλυμμένος σε πολλά πράγματα. Αν τώρα θέλεις και μια Fender, πιστεύω ότι η ανταλλαγή αυτή σε συμφέρει. Να προσέξεις μόνο, γιατί αυτή η Fender που βρήκες πρέπει να έχει το U Μπράτσο, το χοντρό, να τη δοκιμάσεις πριν, να δεις αν σου κάνει.
droneblack Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2012 Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2012 Γενικα απο κιθαρες εχω μια ESP EXPLORER MX 250 μια ESP LTD MX 250 μια Epiphone les Paul Nightfall μια Gibson les paul Classic custom Antique Natural μια Squire strat κ μια Vester ηλεκτροακουστικη. ναι αλλα FΕΝΔΕΡ DEN EXI οποτε.....κοιτα και γω les paulακιας ειμαι αλλα εδω η ψηφος παει fender και αφου εχεις και gibson τι τα θες και την ψαχνεις?αμα της φερθεις καλα μπορει και παιζουν και τα παιδια σου μ`αυτην.. 8) (πω πω βαραν οι πολλες μπυρες ::) ::))
marmelaki Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2012 Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2012 Εναλλακτικα (επειδη εχεις ηδη την Squier που "θυμιζει" Strat :P) δωσε την Epi και παρε μια Telecaster. Ετσι, για να εχεις μια απο το καθε... gender ;)
leon7pap Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2012 OP Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2012 ευχαριστω για τις απαντησεις σας. "The Tone Is In The Gear.....The Skill Is In The Hands"
alexkon13 Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2012 Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2012 Τοτε αλλαζει το θεμα...Αφου εχεις Gibson βουρ στον πατσα(7εndεr) που λεν κ'οι θειες μου...Αλλα οπως προειπε και ο Μανος να την δοκιμασεις γιατι εχει το χοντρο το μπρατσο... Ναι!!! Και εγω εχω Les Paul με Floyd Rose!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση