Insomniac Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2006 Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2006 Εδω και κατι μερες δεν εμφανιζεται ουτε το avatar μου (ήταν ενα απ'τα ηδη υπαρχοντα) ουτε η υπογραφη μου... Πολυ μικρο το κακο βεβαια, αλλα ειπα να το αναφερω...ξερει κανεις τιποτα;
pastelius Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2006 Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2006 φιλε insomniac εχω το ιδιο πρβλ... :?: somebody help uuuuuuuuus! feel da FUNK blast
jonn Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2006 Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2006 H υπογραφή αν και φαίνεται στη διαδικασία registration νομίζω έχει απενεργοποιηθεί από την εμφάνιση των posts στο forum για πρακτικούς λόγους. Για το avatar τώρα δεν έχω ιδέα, το δικό μου δεν είναι από αυτά του site, αλλά άσχετη εικόνα που έχω ανεβάσει και φαίνεται κανονικά.
dimios Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2006 Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2006 Απλα ξαναβάλε ένα νέο, ή ακόμα και το ίδιο, avatar και όλα θα ισιώσουν.
Insomniac Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2006 OP Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2006 @dimios: Μπα, το δοκιμασα κι αυτο, κι ενω στο προφιλ φαινεται κανονικοτατα το αβαταρ μου, στα posts δεν φαινεται. κατι αλλο πρεπει να φταιει...
Angelos Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2006 Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2006 Σβήσε όλα τα cookies που σχετίζονται με το noiz και ξαναβάλε την εικόνα, ίσως να διορθωθεί. Νομίζω ότι κάπως έτσι διορθώθηκε το δικό μου πρόβλημα ... μάλλον.
mindconspiracy Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2006 Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2006 Δυστυχώς αντιμετωπίζω το ίδιο προβλημα.Ρε Μάγκες πως βάλατε δικιά σας φωτογραφία?
ageras Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2006 Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2006 Κι εγώ μια από τα ίδια.Δεν φαίνεται το άβαταρ... :cry: ww.manpas.musicheaven.gr
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2006 Administrator Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2006 Παιδιά δεν ξέρω τι κάνατε αλλά δεν βλέπω τον λόγο. Τσέκαρα τις ρυθμίσεις και φαίνονται οκ. Δοκιμάστε και πέστε μου. Live and let Live.
ageras Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2006 Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2006 Τίποτα....Δεν ξέρω αν κάνω κάτι λάθος.. Πάω στο προφιλ μου επιλέγω το αβαταρ που θέλω και έπειτα κάνω αποθήκευση ρυθμίσεων... :?: ww.manpas.musicheaven.gr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση