Aggelos22i Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2012 Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2012 Καλησπερα σε ολους! Σημερα μετα απο 5 μερες παρελαβα απο thomman μια http://www.thomann.de/gr/fender_gitarrencase_black_tolex.htm ηρθε πολυ προσεγμενα και τελεια συσκευασμενη το προβλημα ομως ειναι οτι δεν ειχε τα κλειδια και η βαλιτσα ειναι κλειδωμενη... Υπαρχει καποιος τροπος να την ανοιξω η στελνω mail κλπ. κλπ. ?
RayDTutto Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2012 Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2012 Μήπως είχε τα κλειδιά κολλημένα κάπου στη συσκευασία εκτός της θήκης; (Πάντως μου θύμισες το ανέκδοτο που ένας Πόντιος μεγιστάνας αποφάσισε να κάνει το τελειότερο ιδιωτικό αεροδρόμιο και το έκανε κλειστό. :P ) When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
Aggelos22i Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2012 OP Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2012 Μήπως είχε τα κλειδιά κολλημένα κάπου στη συσκευασία εκτός της θήκης; οχι φιλε Ray δυστυχως το κοιταξα...
hot_sauce Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2012 Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2012 στείλε ένα mail να τους ρωτήσεις αλλά λογικά, όπως είπε και ο RayDTutto, θα ναι κάπου στη συσκευασία... edit: μόνο μαιλ λοιπόν....
marathon Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2012 Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2012 Έχει κλειδιά ή νούμερα? Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
Aggelos22i Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2012 OP Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2012 Έχει κλειδιά ή νούμερα? αριστερα δεξια κλειδια και στην μεση απλο σαν παλιο σεντουκι :P (ξανακοιταξα για τα κλειδια αλλα τιποτα θα καλεσω κλειδαρα ::) ) αν και εχω βρει ηδη τροπο διαρρηξης
Aggelos22i Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2012 OP Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2012 Την ανοιξα με εναν συνδετηρα και ασφαλως βρηκα μεσα τα κλειδια :P ...
marathon Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2012 Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2012 Την ανοιξα με εναν συνδετηρα και ασφαλως βρηκα μεσα τα κλειδια :P ... Ωραία θήκη πήρες...που την ανοίγει ο καθένας με ένα συνδετήρα! :D 8) Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
Aggelos22i Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2012 OP Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2012 Ωραία θήκη πήρες...που την ανοίγει ο καθένας με ένα συνδετήρα! :D 8) οχι και ο καθενας :P αχαχαχαχ! Καλα τα λες σοφε μου αλλα τι να κανω...
marathon Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2012 Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2012 Έτσι, για να ξέρεις...όταν ήρθε η Gibson μου από την Αμερική, ήταν κλειδωμένη...και ο φίλος που την έφερε και εγώ κοιταχτήκαμε και ένα κρύος ιδρώτας μας πέρασε...έγραφε βέβαια στο χαρτί ότι ο αρχικός κωδικός είναι 0000 και μετά φτιάχνεις ότι θέλεις... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση