music man Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2012 Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2012 Καλησπέρα, θέλω να αγοράσω λίγα κομμάτια πετροβάμβακα για να καλύψω κάποια σημεία στο home studio μου, έχω διαβάσει πως δεν κάνει να βρίσκεται εκτεθειμένος στο χώρο, αλλά σκέφτηκα αν τα κομμάτια είναι καλυμμένα από σεντόνι θα είναι εξίσου επικίνδυνο?
Neurotic Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2012 Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2012 Όχι δεν είναι επικίνδυνο...Εφ' όσον είναι καλά τυλιγμένος με κάποιο ύφασμα(συνήθως χρησιμοποιείται καραβόπανο) ώστε να μην διασκορπίζονται οι ίνες του στον αέρα, δεν θα έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα! Για ότι κι αν φτιάξεις να φοράς γάντια και μακρυα ρούχα όσο επεξεργάζεσαι τον πετροβάμβακα γιατί η επαφή μαζί του προκαλεί φαγούρα! :)
music man Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2012 OP Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2012 Χαχα οκ θα το έχω υπ'οψιν! Ωραία λοιπόν θα πάω στο λιμάνι να κλέψω από κανα πειρατικό. (Που βρίσκω καραβόπανο? ???)
gdevelek Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2012 Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2012 Καλύτερα κάτι λιγώτερο διαπερατό και από πανί... Κάποιος είχε πρόσφατα αναφέρει ένα ειδικό υλικό αλλά δεν θυμάμαι το όνομά του.
hwept Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2012 Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2012 Καλύτερα κάτι λιγώτερο διαπερατό και από πανί... Κάποιος είχε πρόσφατα αναφέρει ένα ειδικό υλικό αλλά δεν θυμάμαι το όνομά του. Ετσι ακριβως. Το μεγεθος των ινων ειναι τετοιο που ενα υλικο σαν το καραβοπανο δεν τις εμποδιζει. Θελει κατι με πολυ μικροτερα κενα. Για αυτο το λογο στις περισσοτερες περιπτωσεις ο πετροβαμβακας ειναι εντοιχισμενος (σε γυψοσανιδα, τουβλα κλπ) Ευχαριστως ναι, αλλα....ΟΧΙ
publius Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2012 Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2012 Θα πας στο κέντρο που πουλάνε υφάσματα και θα ζητήσεις είτε σεντονόπανο είτε λονέτα και τα δύο θα σου κάνουν τη δουλειά που θέλεις. http://www.myspace.com/publiusenigmaband
SPYROID Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2012 Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2012 Εγω παντως σε κατι μπασοπαγιδες που ξεκινησα να φτιαχνω με πετροβαμβακα χρησιμοποιησα παλια σεντονια. Και δεν περνανε ινες αλλα ειναι και ηχοδιαπερατο για να κανει ο πετροβαμβακας την δουλεια του υπαρχουν σε πολλα χρωματα και σχεδια και ειναι και τσαμπα (ακομα και στην λαικη εχει) For Those About To Rock We Salute You
gdevelek Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2012 Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2012 Και δεν περνανε ινες Αυτό πώς ακριβώς το διαπίστωσες;
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2012 Administrator Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2012 Συνήθως στα στούντιο χρησιμοποιούμε καραβόπανο. Επαναλαμβάνω για χιλιοστή φορά: Δεν υπάρχει καμία έρευνα / μελέτη που να αποδεικνύει πως ο πετροβάμβακας είναι βλαβερός όταν είναι καλυμμένος. Αν ξέρει κάποιος κάτι τεκμηριωμένο που μου διαφεύγει ας το αναφέρει. Απλά μην τον φας... τότε μπορεί να 'χεις πρόβλημα. Live and let Live.
SPYROID Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2012 Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2012 Αυτό πώς ακριβώς το διαπίστωσες; Ισως επειδη το σεντονι εχει πολυ σφικτη πλεξη; Ισως επειδη το βλέπω; For Those About To Rock We Salute You
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση