freerock1974 Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2012 Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2012 Απο πικαπ το ανεβασες? :D Κατι χρατς χρουτς ακουω με υποψια πικαρισματος.. Πολυ καλη εκτελεση. Ο τραγουδιστης οντως υστερει αλλα καταβαλλει φιλοτιμη προσπαθεια. Επεσε ομως και σε κομματι που τραγουδαει ενας απο τους πιο αισθαντικους τραγουδιστες των 70's..(ο Στορης) ;D. Η παραγωγη ειναι καλη αλλα κατι μου λειπει στην ενορχηστρωση και δεν ξερω τι... :-\ Οπως και να χει...η μπομπινα κανει αισθητη τη διαφορα της.Ιδρωσα απ τη ζεστη... :D Τελικα οντως εχεις προσωπικη ιστορια που μας αποκαλυπτεις με το βασανιστηριο της σταγονας.. :o Θα σε δουμε σε κανα ''Σαν σημερα'' στο τελος μου φαινεται.. :D Aν θες, έχω κι' άλλες. ;) Μουσικες ή πικαντικες? Ωραια τα δωδεκανησα.... ;D GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND
Nestoras Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2012 OP Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2012 1) Απο πικαπ το ανεβασες? :D Κατι χρατς χρουτς ακουω με υποψια πικαρισματος.. 2) Μουσικες ή πικαντικες? 1) Δεν το ανέβασα εγώ (ούτ' ήξερα την διαδικτυακή ύπαρξή του, άσε που μου έχουν φάει το φινάλε :D ), ο Lord Goumis το ανακάλυψε. Απ' ότι ξέρω μόνο σε maxi είχε βγει. 2) Both. ;) Επεσε ομως και σε κομματι που τραγουδαει ενας απο τους πιο αισθαντικους τραγουδιστες των 70's..(ο Στορης) ;D. Σπουδαίος τραγουδιστής ο Ι. Lloyd, αλλά πιστεύω το μεγάλο όνομα της μπάντας ήταν ο οργανίστας τους, των Left Banke, Michael Brown. THE LEFT BANKE- " PRETTY BALLERINA" (W/ LYRICS) InfluenSir!
Moderator LK Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2012 Moderator Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2012 Aν θες, έχω κι' άλλες. ;) Για λέγε..... ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
ignantios Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2012 Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2012 καλο ειναι ...αλλα εγω γιατι εχω ενσταση με τα συγχορδιες(πληκτρα) στο ριφακι του 1.07 μεχρι το 1.16!!!!! μου ακουγονται εντελως λαθος.Μπορει ομως και να ειμαι λαθος εγω.... ::) RUN FOREST....RUN!!!!
Nestoras Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2012 OP Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2012 καλο ειναι ...αλλα εγω γιατι εχω ενσταση με τα συγχορδιες(πληκτρα) στο ριφακι του 1.07 μεχρι το 1.16!!!!! μου ακουγονται εντελως λαθος.Μπορει ομως και να ειμαι λαθος εγω.... ::) Δεν ακούω λάθος, ξέρω όμως ότι είχα παίξει και κιθάρα και την έσβησε ο παραγωγός. :D Και μάλιστα σ' ένα σημείο δεν την έβγαλε σωστά και ακούγεται το γκουπ. >:( Ιδού και το original InfluenSir!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση