Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Απο πικαπ το ανεβασες? :D

Κατι χρατς χρουτς ακουω με υποψια πικαρισματος..

Πολυ καλη εκτελεση.

Ο τραγουδιστης οντως υστερει αλλα καταβαλλει φιλοτιμη προσπαθεια.

Επεσε ομως και σε κομματι που τραγουδαει ενας απο τους πιο αισθαντικους τραγουδιστες των 70's..(ο Στορης) ;D.

Η παραγωγη ειναι καλη αλλα κατι μου λειπει στην ενορχηστρωση και δεν ξερω τι... :-\

Οπως και να χει...η μπομπινα κανει αισθητη τη διαφορα της.Ιδρωσα απ τη ζεστη... :D

Τελικα οντως εχεις προσωπικη ιστορια που μας αποκαλυπτεις με το βασανιστηριο της σταγονας.. :o

Θα σε δουμε σε κανα ''Σαν σημερα'' στο τελος μου φαινεται.. :D

Aν θες, έχω κι' άλλες. ;)

Μουσικες ή πικαντικες?

Ωραια τα δωδεκανησα.... ;D

Δημοσιευμένο

1) Απο πικαπ το ανεβασες? :D

Κατι χρατς χρουτς ακουω με υποψια πικαρισματος..

2) Μουσικες ή πικαντικες?

1) Δεν το ανέβασα εγώ (ούτ' ήξερα την διαδικτυακή ύπαρξή του, άσε που μου έχουν φάει το φινάλε :D ), ο Lord Goumis το ανακάλυψε. Απ' ότι ξέρω μόνο σε maxi είχε βγει.

2) Both. ;)

Επεσε ομως και σε κομματι που τραγουδαει ενας απο τους πιο αισθαντικους τραγουδιστες των 70's..(ο Στορης) ;D.

Σπουδαίος τραγουδιστής ο Ι. Lloyd, αλλά πιστεύω το μεγάλο όνομα της μπάντας ήταν ο οργανίστας τους, των Left Banke, Michael Brown.

THE LEFT BANKE- " PRETTY BALLERINA" (W/ LYRICS)

InfluenSir!

Δημοσιευμένο

καλο ειναι ...αλλα εγω γιατι εχω ενσταση με τα συγχορδιες(πληκτρα) στο ριφακι του 1.07 μεχρι το 1.16!!!!! μου ακουγονται εντελως λαθος.Μπορει ομως και να ειμαι λαθος εγω.... ::)

RUN FOREST....RUN!!!!

Δημοσιευμένο

καλο ειναι ...αλλα εγω γιατι εχω ενσταση με τα συγχορδιες(πληκτρα) στο ριφακι του 1.07 μεχρι το 1.16!!!!! μου ακουγονται εντελως λαθος.Μπορει ομως και να ειμαι λαθος εγω.... ::)

Δεν ακούω λάθος, ξέρω όμως ότι είχα παίξει και κιθάρα και την έσβησε ο παραγωγός. :D

Και μάλιστα σ' ένα σημείο δεν την έβγαλε σωστά και ακούγεται το γκουπ. >:(

Ιδού και το original

InfluenSir!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...