dither Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2005 Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2005 @ nEwBiE Αν δεν καταφέρεις να καλιμπράρεις τις στάθμες δεν υπάρχει νόημα να διεξάγεις το τέστ γιατί τα αποτελέσματα δεν θα είναι ακριβή . Δεν πρέπει να φταίει το καλώδιό σου , μάλλον το πρόβλημα βρίσκεται μεταξύ της συγκεκριμένης version του RMAA και των drivers της RME. Πριν μερικές μερες βγήκαν καινούρια drivers , τα έχεις κατεβάσει ?
nEwBiE Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2005 Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2005 ... θένκσ dither ... :) Η έκδοση του προγράμματος είναι η σημερινή !! :) (5.4 αν δεν κάνω λάθος) ... ομοίως και οι drivers της κάρτας ... :roll: Πάντως, μου φάνηκε πολύ περίεργο το γεγονός ότι άλλες ενδείξεις υπήρχαν στο "μιξεράκι" της κάρτας και άλλες έδειχνε το πρόγραμμα ... :| δεν ξέρω ... πάντως αφου δε δουλεύει με ASIO Drivers μάλλον μόνο "ενδεικτικά" μπορώ να θεωρήσω τις μετρήσεις ... :roll: (Πάντως ομολογώ ότι χάρηκα για τα 110 db δυναμικής περιοχής :mrgreen: κι ας μην είναι αξιόπιστα ... ) /nEwBiE 8) Πέτροc
michelangel Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2007 Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2007 Ας γράψω και εγώ τα αποτελέσματα της κάρτας μου( M-Audio 192): Testing chain External loopback (line-out - line-in) RMAA Version 6.0.5 20 Hz - 20 kHz filter ON Normalize amplitude ON Mono mode OFF Calibration singal, Hz 1000 Polarity correct/correct Sampling mode 24-bit, 96 kHz Frequency response (from 40 Hz to 15 kHz), dB +0.03, -0.06 Excellent Noise level, dB (A) -108.3 Excellent Dynamic range, dB (A) 104.0 Excellent THD, % 0.0006 Excellent THD + Noise, dB (A) -93.2 Very good IMD + Noise, % 0.0027 Excellent Stereo crosstalk, dB -103.3 Excellent IMD at 10 kHz, % 0.0032 Excellent General performance Excellent www.myspace.com/michalismusic
spiegate7 Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2007 Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2007 Που το ξέθαψες ρε θεούλη; Μυστικό:Τα 80's είναι κιτς πλεον...
michelangel Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2007 Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2007 Που το ξέθαψες ρε θεούλη; Ψάχνοντας στο Noiz. 8O :lol: Μου έκανε εντύπωση που λίγοι έκαναν το test! www.myspace.com/michalismusic
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση