Nestoras Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2012 OP Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2012 Θα διαφωνήσω. Είναι αυτό!!!!! Κι ας γράφτηκε απλά για να ξεχαρμανιάσουν μετά τη διαλυτική κατάσταση του Let it be. Είσαι σίγουρος γι' αυτό; InfluenSir!
freerock1974 Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2012 Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2012 Δεν ξερω αν ειναι το πιο ολοκληρωμενο αλμπουμ,αυτο ομως που ξερω ειναι οτι οταν οι Beatles το ηχογραφησαν,εφυγαν πολλα χρονια μπροστα απο τους υπολοιπους δημιουργους εκεινης της εποχης.Ακομα και απο τους μετεπειτα.. :D Αυτο και μονο φτανει για να το καταταξουμε στην κατηγορια ''αριστουργηματα''. :) GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND
samy paraga Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2012 Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2012 Δεν είδα κανένα επιχείρημα γιατί είναι ή δεν είναι το κορυφαίο άλμπουμ ,άσχετα αν το θεωρώ ένα από τα κορυφαία μου . Προσωπικά θεωρώ καλύτερο σαν ψυχαιδελικό και της ίδιας εποχής ,γραμμένο ''επί τούτου'' το Their satanic majestish request . Κι αυτό έχει 2-3 σαβουρίτσες που δεν ακούγονται ,μόνο που οι Στόουνς ΓΙΑ ΜΕΝΑ έχουν και άλλα 4 άλμπουμ ΧΩΡΙΣ σαβουρίτσα καμιά ,όπως επίσης και οι Φλόιντ έχουν το dark side of the moon & wish you were here ,αλλά είναι ΔΙΚΗ ΜΟΥ άποψη και ΜΗΝ ΤΟΛΜΉΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΉΣΕΙ ,γιατί θα σας ριμάξω στις καρπαζές ;D ;D ;D Α ναι και ο φίλος μου ο Μήτσος ακούει τα άλμπουμ του Νότη και πιτσιλάει τα ντουβάρια και η κολλητή μου η Κλάραμπελ την 9η του Μπετόβεν και το Γιώργη το Κάβουρα που γουστάρει Μάιλς Ντέιβις No one wants an alien
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2012 Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2012 ό,τι και να πω θα είναι λίγο. Πάντως τα abbey road & white album μου αρέσουν περισσότερο. Εγώ λέω να ψηφίσουμε για το χειρότερο beatles κομμάτι καλύτερα ;D Λοιπόν εγώ θα πω το obladi oblada. καληνύχτα
lgbesios Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2012 Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2012 Θυμίζω άπλα οτι εκείνη την εποχή κυκλοφόρησε το strange days ... rust never sleeps
Superfunk Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2012 Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2012 Θυμίζω άπλα οτι εκείνη την εποχή κυκλοφόρησε το strange days ... Και ολα αυτα http://www.besteveralbums.com/yearstats.php?y=1967&page=1 αλλα εχει σημασια ή σχέση με το θεμα? ετσι κι αλλοιως στη συνειδηση ολων των...λογικων ανθρωπων ;D οι Beatles ειναι το μεγαλυτερο γκρουπ ολων των εποχων δειτε εδω τι εβγαλαν απο το 66 εως το 69.. http://www.besteveralbums.com/yearstats.php?y=196&rank=3#30 το τρομερο ειναι οτι μεσα σε...ΤΡΙΑ χρονια τα εβγαλαν αυτα τα αλμπουμ...αστα να πανε....οποιοσδηποτε εχων σωας τας φρενας συνθετης/τραγουδοποιος απλα μενει αφωνος (και ελαχιστος) μπροστα σε αυτα τα συνθετικα ΤΕΡΑΤΑ. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
lgbesios Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2012 Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2012 αλλα εχει σημασια ή σχέση με το θεμα? Όχι άλλα πως να το κάνουμε και συνθετικά και ερμηνεύτηκα και στιχουργικά είναι άλλο ''πράμα'' το strange days ...τώρα αν είναι πιο ''απλοϊκό'' ως παραγωγή who cares Τες πα ! κολοκυθόπιτες , αν και πιστεύω οτι η επιρροή που άσκησαν οι doors και πολλές άλλες μπάντες ,στις επόμενες γενιές είναι πιο ουσιαστική απο αυτήν που άσκησαν οι beatles Μα είναι ήχος αυτός που είχαν οι κιθάρες τους ;D rust never sleeps
audiokostas Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2012 Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2012 Τες πα ! κολοκυθόπιτες , αν και πιστεύω οτι η επιρροή που άσκησαν οι doors και πολλές άλλες μπάντες ,στις επόμενες γενιές είναι πιο ουσιαστική απο αυτήν που άσκησαν οι beatles Έχω την εντύπωση Είμαι σίγουρος ότι υπερβάλλεις. Άσχετα τι μ΄αρέσει περισσότερο ή λιγότερο..... Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.
Superfunk Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2012 Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2012 Τες πα ! κολοκυθόπιτες , αν και πιστεύω οτι η επιρροή που άσκησαν οι doors και πολλές άλλες μπάντες ,στις επόμενες γενιές είναι πιο ουσιαστική απο αυτήν που άσκησαν οι beatles μη τα λες αυτα,μη τα λες αυτα και μας διαβαζει και κοσμος.... ;D ;D δεν νομιζω να εχω διαβασει εστω και ΜΙΑ συνεντευξη μεγαλου καλλιτεχνη,μουσικου,συνθετη αλλα και οργανοπαικτη (των 60s,70s & 80s) που να ΜΗΝ αναφερει τους Beatles σαν τον ΛΟΓΟ για τον οποιο ασχοληθηκε με τη μουσικη.... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
lgbesios Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2012 Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2012 Είμαι σίγουρος ότι υπερβάλλεις. Ισως ,αλλα πες μου, μαλλον πείτε μου, ενα group που επηρεάστηκε απο τους beatles και κατά κάποιο ''τρόπο'' πρωτοπόρησε ,καταλαβαίνετε τι εννοώ ,λέγοντας ‘’πρωτοπόρησε’’ δεν νομιζω να εχω διαβασει εστω και ΜΙΑ συνεντευξη μεγαλου καλλιτεχνη,μουσικου,συνθετη αλλα και οργανοπαικτη (των 60s,70s & 80s) που να ΜΗΝ αναφερει τους Beatles σαν τον ΛΟΓΟ για τον οποιο ασχοληθηκε με τη μουσικη.... Δεν έχεις αναρωτηθει γιατί ;) rust never sleeps
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση