Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 60
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Δημοσιευμένο

ποιοι πιστευετε οτι ειναι καλυτεροι οι aphrodite's child ή οι led zeppelin ?  :P

Πας φιρι-φιρι... 8)

Αλλα θα απαντησω οτι μιλαμε για 2 εντελως διαφορετικες μπαντες, τι να συγκρινουμε?

Ασε που και η δισκογραφια των AC ειναι λιγοστη, συγκρινομενη ακομα και με αυτη των LZ. ;D

Παντως εγω ακουω και τα 3 αλμπουμς των AC απο την αρχη μεχρι το τελος, ακομα και σημερα, χωρις κανενα προβλημα. Λυπαμαι που δεν μπορω να πω το ιδιο και για τα αλμπουμς των_αγαπητων κατα τα αλλα_LZ. :P

Τελος, μη ξεχναμε ενα Βαγγελη Παπαθανασιου πισω απο τους AC, που τι να του πουν και οι LZ απ'τη ζωη τους. 8)

Specs talks, M🐮🐮gs walks

Δημοσιευμένο

Βέβαια με το που έβγαλαν τον δίσκο το διαλύσαν το μαγαζί και άρχισαν τις σόλο καριέρες- κρίμα φυσικά γιατί νομίζω ότι είχαν να πουν πολλά ακόμα.

To 666 βγηκε 1 ή 2 χρονια αφοτου ειχαν διαλυθει. Βλεπεις ο Ρουσσος ηθελε pop καριερα και πολλα λεφτα.

Τα κατεφερε τελικα και τα 2.

Και ο Βαγγελης δεν πηγε πισω με τους στοχους του. Εκανε οτι γουσταρε, οποτε το γουσταρε, εγινε διασημος οσο δεν παει αλλο και εβγαλε Θεϊκη μουσικη.

Απειρο Respect.

Specs talks, M🐮🐮gs walks

Δημοσιευμένο

Θέλω να καταγγείλω τον Περικλή που μου έφαγε την ιδέα  ;D ;D ;D ;D για το αφιέρωμα στους Aphrodite's Child  ;D ;D ;D

Λοιπόν στην επόμενη Noizο-μπαντο μάζωξη- το δηλώνω από τώρα- θα παίξω με όποιους βαρέσουμε το Four Horsemen, το οποίο το έχω καημό  ;)

BΡΕΣ πληκτρα και ειμαι μεσα να σε αποζημιωσω για την ''κλοπη '' του ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΟΣ. ;D ;D ;D

απο κιθαριστες ''βρωμαει ''ο τοπος με καλο πληκτρα τι γινεται πες μου. :( :(

• Moderator
Δημοσιευμένο

BΡΕΣ πληκτρα και ειμαι μεσα να σε αποζημιωσω για την ''κλοπη '' του ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΟΣ. ;D ;D ;D

απο κιθαριστες ''βρωμαει ''ο τοπος με καλο πληκτρα τι γινεται πες μου. :( :(

Μάστορα πληκτρά σου βρίσκω... Φωνή που θα βρούμε γέρο μου  ;D

all this has happened before and will happen again

Δημοσιευμένο

Το πολυ πολυ να βαλω τον Βαγγελη να ψησει το Ντεμη να τραγουδησει αυτος μην στεναχωριεσαι πιστευω να τα καταφερω. ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Δημοσιευμένο

Το πολυ πολυ να βαλω τον Βαγγελη να ψησει το Ντεμη να τραγουδησει αυτος μην στεναχωριεσαι πιστευω να τα καταφερω. ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Αυτος δεν τραγουδαγε ουτε στα...lives του, στο δικο σας θα τραγουδησει? :P

(αν και απιστευτη φωνη, δυστυχως το ειχε ξεφτιλισει με το playback.

Στο YouTube μπορειτε τα δειτε πολλα παραδειγματα... ::))

Specs talks, M🐮🐮gs walks

Δημοσιευμένο

Λοιπόν στην επόμενη Noizο-μπαντο μάζωξη- το δηλώνω από τώρα- θα παίξω με όποιους βαρέσουμε το Four Horsemen, το οποίο το έχω καημό  ;)

Δηλ. με 'μένα πάλι. Το 'χουμε παίξει εμείς σε μια πρόβα, και το αποτέλεσμα ήταν μπορώ να πω ικανοποιητικό. ;)

InfluenSir!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...