Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 25
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Δημοσιευμένο

Ωραίοι!

Μ'άρεσε η αντικατάσταση της τρομπέτας από το theremin.

Έδωσε πιο ταξιδιάρικο/ψυχεδελικό τόνο.

Επίσης, μ'άρεσε και το ότι φαίνεστε χαλαροί (και σε κάποιες φάσεις και χαμογελαστοί) πάνω στη σκηνή και το απολαμβάνετε!  :)

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσιευμένο

Ήταν κατ' εμέ η καλύτερη στιγμή στο πρόσφατο λάιβ, όπου είχα τη χαρά να παρευρεθώ, στο eksi... skyloi  ;)

Δημοσιευμένο

Μπάντα με 4 ομορφοπαιδα κάνω κι εγω. Το θέμα είναι αμα είσαι άσχημος τι γίνεται ;D

Ωραιος στο θερεμιν Νικολα. Δε νομίζω να αργήσεις πολύ να το δαμασεις :)

Δημοσιευμένο

Ήταν μια περείργη βραδιά ,δεν ήθελα να βγω ,αλλά βγήκα εκείνο το βράδυ,είχα γενέθλια  ,ότι ήθελα να πω το είπα στους πρωταγωνιστές καθότι θεωρώ τον εαυτό μου γερασμένο .

Για να είμαι ειλικρηνής πήγα και παρότι δεν ήμουν μπροστά στη σκηνή -προτίμησα να κάτσω στο μπαρ και να πίνω ασταμάτητα σε βαθμό κακουργήματος και εκδίωξης μιας ξανθιάς 15 χρόνια μικρότερης ;D-οι συμπορδουμίστες καλιτέχνες ,ήτανχειρότεροι του τι είχα  ακούσει πριν ,απλά ,ήταν αυτό που τους είπα ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΒΩ  ;D,όσο δε για τους σαπορτ δεν ξερω ,αλλά μου φάνηκαν καλύτεροι ,ΚΑΙ επιμένω ΚΑΜΕΝΟ  ;D ;D ;D

No one wants an alien

• Moderator
Δημοσιευμένο

Μπράβο παιδιά πολύ ωραία εκτέλεση. Λίγο διαφορετική η ατμόσφαιρα από την studio version, αλλά και αυτή η προσέγγιση (πιο ψυχεδελική που έγραψε και ο Mustafank) ήταν εξαιρετική. Και ο Νικόλας με το theremin ήταν ένα πολύ ωραίο στιγμιότυπο μέσα στο κομμάτι.

ΥΓ: Μόνο αυτός ο... Superfunk (το pretty boy με την tele)  ;D ;D ;D ;D ήταν λίγο χαμηλά μέσα στο mix (ιδιαίτερα στα σολιστικά του τέλους). Δώστε τον Blue στον λαό του  ;D 8)   

all this has happened before and will happen again

• Administrator
Δημοσιευμένο

Ekstasi κύριε πρόεδρε! Ο/η σκηνοθέτης εστιάζει στον ντράμερ και αφήνει μονο να υποπτευθούμε τι κάνουν οι "σοβαροί παίκτες" του συγκροτήματος. Αλλη μια περίπτωση διαπλεκόμενων και νεποτισμού μήπως;

Πολύ ευχάριστη έκπληξη η ζωντανή εκτέλεση. Μπράβο!

Σοβαρή και εστιασμένη δουλειά.

Υ.Γ. Κι ας είσαστε ασόβαροι...

Live and let Live.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...