kwstas79 Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2006 Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2006 Τα λόγια είναι περιττά... Πραγματικά έργο τέχνης... LEGO people live in houses made of their own flesh.
antouan_z Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2006 Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2006 Οταν ειδα.........τον τιτλο..και μπηκα μεσα........κατευθειαν κοζαρα τον αραπη και συνδυαζωντας την φραση σου αντουαν αυτο για σενα...ενιωσα ενα ριγος..μια χαρα...κατοπιν ειδα οτι αναφεροσουν στον Πινοκιο γυναικα-κιθαρα :D Αραγε ο αραπης ποσες προσευχες εχει κανει στην νεραιδα..να γινει η κιθαρα του αληθινη γυναικα;;;; :D
elavd Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2006 Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2006 Αλήθεια το input jack είναι εκεί που νομίζω ή ....αλλού ??? :lol: www.facebook.com/YourPaintedSmile
Earendil Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2006 Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2006 Αλήθεια το input jack είναι εκεί που νομίζω ή ....αλλού ??? :lol: Εκεί ακριβώς...Πώς να είσαι φρόνιμος μ'αυτή την κιθάρα; :lol: :lol: τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη
pastelius Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2006 Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2006 Ε, ενταξει ρε παιδια... Ο τυπας μαλλον παιζει blues ... χα χα χα ΠΟΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ?ΜΟΥ ΛΕΤΕ? ουτε γκρινια ,ουτε κερασμα, ουτε πρηξουμπαλιτιδα(ιατρικος όρος),ουτε αμαξι θελει, ουτε περιοδο εχει.... Βολευεται μονο με ενα βισματακι συν τοις αλλοις. feel da FUNK blast
antouan_z Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2006 Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2006 EΣΕΙΣ ΚΙΘΑΡΑ-ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΓΩ ΠΡΟΤΙΜΩ ΚΙΘΑΡΑ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΑ..ΠΑΚΕΤΟ!!
kwstas79 Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2006 OP Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2006 Αυτή από που να το παίρνει το βύσμα άραγε; Να είναι μήπως και string-through;;; 8) Σωστή η Jenna, όπως πάντα άλλωστε... LEGO people live in houses made of their own flesh.
vagx69 Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2006 Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2006 Εγώ από την αλλή προτιμώ αυτή την κυρία.... Για την κιθαρα μιλάω
antouan_z Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2006 Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2006 Axxxxx.........vax.... vag......:D :D :D :D
pastelius Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2006 Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2006 ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΗΝ ΜΟΥ.ΜΗΝ ΤΗ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΤΣΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΟΥ ΞΥΠΝΑΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΗΜΗ :lol: PS: >Δε μοιαζει λιγο με την Aguilera? ps2 >ΩΡΑΙΑ ΚΙΘΑΡΑ, ΔΕ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ? 8) feel da FUNK blast
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση