Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderator
Δημοσιευμένο

καλησπερα και απο μενα και χρονια πολλα.

επιδει καπως μπερδευτικα μπορει καποιος να μου πει τι ακριβως κανει?

Με λίγα λόγια, προσομοιώνει γνωστούς τύπους studio Monitors , hi-fi ηχείων και “φθηνών" ηχείων σε διάφορα μάλιστα περιβάλλοντα (σαλόνι……studio κ.λ.π. ) ώστε να ακούσεις (από τα πραγματικά σου monitors ή ακουστικά)  πως θα ακουγόταν η μίξη σου με/σε  αυτά (τόσο στα ηχεία όσο και στα αντίστοιχα μέρη).

Δημοσιευμένο

Τώρα που θα έρθει η Α.Ε.Π.Ι. στον Παπαδόπουλο , θα του πάρω τις εισπράξεις για να το πάρω!  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Λεω κι εγω..τι φταρνισμα ηταν αυτο 2 μερες...

Άσε βρε το παλληκάρι να πάρει κανένα cd player με usb port στο αυτοκίνητο. ;D

Για να ακούσει εκεί το mix που έκανε, καίει 10 cd για κάθε κομμάτι, ενώ με ένα flash-άκι θα έκανε την δουλειά του τσακ μπαμ και τσάμπα. :D

Τωρα να δεις τι εχει να γινει που βαλα στο πορτ μπαγκαζ μπομπινα για να ακουω τις μιξεις και για ζεστη το χειμωνα.. :P

Δημοσιευμένο

Με λίγα λόγια, προσομοιώνει γνωστούς τύπους studio Monitors , hi-fi ηχείων και “φθηνών" ηχείων σε διάφορα μάλιστα περιβάλλοντα (σαλόνι……studio κ.λ.π. ) ώστε να ακούσεις (από τα πραγματικά σου monitors ή ακουστικά)  πως θα ακουγόταν η μίξη σου με/σε  αυτά (τόσο στα ηχεία όσο και στα αντίστοιχα μέρη).

LK σε ευχαριστω.

• Moderator
Δημοσιευμένο

Λεω κι εγω..τι φταρνισμα ηταν αυτο 2 μερες...

Τωρα να δεις τι εχει να γινει που βαλα στο πορτ μπαγκαζ μπομπινα για να ακουω τις μιξεις και για ζεστη το χειμωνα.. :P

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

LK σε ευχαριστω.

Τίποτα ρε συ. Δες και το διαφημιστικό teaser είναι ωραίο (ειδικά στο τέλος) :P!!!

Δημοσιευμένο

Πάρε βρε βανάκι να βάζεις μέσα, να ακούς και να mix-άρεις όλη τη μπάντα live σε "φυσικό χώρο".  :P  ;D

Ο Λάκης πώς παίζει τύμπανα και στο πορτ-μπαγκάζ (εκτός της ντουλάπας του) δηλαδή? :D

Freud-Σαντές

Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG

Δημοσιευμένο

Η συγκεκριμένη τεχνολογία βρίσκεται και σε κάποιες κάρτες της εταιρίας(saffire). Το έχω δοκιμάσει με την Pro 24 dsp. Εντάξει, μην περιμένετε να ακούσετε Genelec μέσω Behringer. Νομίζω ότι η προσομοίωση γίνεται πιο αισθητά μέσω ακουστικών, αλλά όπως γνωρίζετε κανένα σύστημα monitoring δεν είναι τελείως flat. Οπότε όπως είπε και ο φίλος παραπάνω, πρέπει να γνωρίζεις το σύστημα σου καλά ώστε να σε βοηθήσει να κάνεις ένα check.

SoK

• Moderator
Δημοσιευμένο

Η συγκεκριμένη τεχνολογία βρίσκεται και σε κάποιες κάρτες της εταιρίας(saffire). Το έχω δοκιμάσει με την Pro 24 dsp. Εντάξει, μην περιμένετε να ακούσετε Genelec μέσω Behringer. Νομίζω ότι η προσομοίωση γίνεται πιο αισθητά μέσω ακουστικών, αλλά όπως γνωρίζετε κανένα σύστημα monitoring δεν είναι τελείως flat. Οπότε όπως είπε και ο φίλος παραπάνω, πρέπει να γνωρίζεις το σύστημα σου καλά ώστε να σε βοηθήσει να κάνεις ένα check.

Γενικά σε βοήθησε; Το βρήκες χρήσιμο;Θα το πρότεινες;

Αν προσεγγίζει έστω και σε ένα 80% τις προσομοιώσεις νομίζω ότι είναι πολύ καλό.

Όπως είπα και πριν θα μου γλίτωνε πολύ χρόνο.

Ειδικά αυτό που με καθυστερεί πολύ είναι το test σε απλά αυτό-ενισχυόμενα ηχεία low budget για pc, διότι δεν έχω (και ούτε θέλω να πάρω- τα σιχαίνομαι  ;D) , αλλά ξέρω ότι το 90 % των ακροατών μου (ως youtube artist  :P) σε τέτοια ακούει….και αναγκάζομαι να τραβιέμαι…..

Επίσης βαριέμαι και το test στο 5.1. πάρα πολύ….για ένα μεταφυσικό λόγο!  ;D  

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...