Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

παιδια καλημερα ψαχνω για ηχεια μονιτορ μονο για ακροαση τιμη μεχρι 180 ευρω εχετε κατι να προτεινετε ειναι για πολυ μικρο χωρο...! εχω στο μυαλο μου κατι σε behringer ms40

Δημοσιευμένο

Οταν λες "μονο για ακροαση" τι εννοεις?

Θα ακους απλα μουσικη απο αυτα χωρις να τα χρησιμοποιεις για μιξη-επεξεργασια ηχου?

Αν ειναι ετσι μηπως δεν χρειαζεσαι τελικα μονιτορ καθως δεν ειναι και οτι πιο ευχαριστο για ακροαση μουσικης?

Παντως αν θελεις μικρα μονιτορ ελαχιστα πανω απο το budget σου αυτα ακουγονται ευχαριστα http://www.thomann.de/gr/m_audio_bx5_d2.htm

Δημοσιευμένο

εχω ενα μικρο σταθμο και θελω να κανω μονιτορ στο μικροφωνο να ακουω καποια αλλα μηχανηματα σα ραδιοφονα ασ ποθμε αλλα και μουσικη κατα διαστηματα...

Δημοσιευμένο

να κανω μια γενικη ερωτηση τα monitor δλδ ειναι τελιως αγχρωμα αν μποροθμε να το ποθμε ετσι οποτε δεν προσφερονται για μια απλη ακροαση?

Δημοσιευμένο

Ας πουμε γενικα οτι προσπαθουν να μην χρωματιζουν(στα πλαισια του δυνατου για καθε κατηγορια τιμης).

Επισης αναδεικνυουν καποιες λεπτομερειες που ισως να ειναι κουραστικες στην ακροαση μουσικης.

Αλλοι προτιμουν ακροαση μουσικης με την αναλυτικοτητα μονιτορ ηχειων,αλλοι αρεσκονται σε ενα χρωματισμενο home Hifi (που συνηθως δεν ειναι και τοσο... "hi"...  ;) ),γουστα ειναι αυτα.

Παντως τα M Audio τα εχω δει στημενα  για ακροαση σε αρκετα καταστηματα "ΠΛΑΙΣΙΟ" αν θελεις να τους ριξεις ενα...αυτι.

Δημοσιευμένο

ευχαριστω παρα πολυ για τη βοηθεια...βασικα η επιλογη μου στηριζεται στο οτι ολα αυτα που θελω να ακουσω να πεφτουν σε μια κονσολα μαζι με τιν εχοδο του pc για να ακοθω μοθσικη οποτε χρειαζετε.επιλεγοντας καθε φορα αυτο που θελω.....οποτε η εχοδο της κονσολασ θα πηγαινει σε δυο τεοιτα ηχεια...

Δημοσιευμένο

Αφού δεν πρόκειται να μιξάρεις δεν υπάρχει λόγος να κοιτάς για studio monitors, που έτσι κι αλλιώς σ'αυτό το budget δε θα βρεις τίποτα αξιόλογο. Νομίζω πως κοιτάζοντας σε απλά hifi θα βρεις καλύτερη ποιότητα ηχείων.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...