Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderator
Δημοσιευμένο

Ο Ξάδερφος μου είπε  ότι με το κομμάτι μου δεν θα πάμε καλά στην Eurovision, οπότε έγγραψε αυτός ένα. ;D ;D ;D

Ό,τι ακούγεται είναι σύνθεση και παίχτηκε από τον Σταύρο, εγώ απλώς τον ντούμπλαρα για τις ανάγκες του βίδεου ως κασκαντέρ…. :P :P ;D ;D ;D

Φιλική συμμετοχή η ΚΑΤΕΡΙΝΑ.

Στίχοι ,του Σταύρου και  "του δικού μας" fusiongtr...Στράτου!

• Απαντήσεις 81
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δημοσιευμένο

Απλά HELL YEAH!!!Ρε άτιμοι δεν έχω τι να σχολιάσω.Είναι αυτό που λέμε "τα σαγόνια στο πάτωμα". Γράφει που γράφει κατά τα γνωστά ασύλληπτα δεδομένα ο Σταύρος,ήρθε και ο Lakis με τη BINTEAΡΑ του και απογείωσε το final product ! Έχετε ρε μούτρα την ικανότητα και το μεράκι μια καρά-low budget παραγωγή να την κάνετε να φαίνεται και να ακούγεται ως ...top notch!Mπράβο και ευχαριστούμε :)

Ps1:βρε κοίτα drumming o (DUDE)Lakis :D

Ps2:θα διαφωνήσω με το Νικόλα για το solo! Το συγκεκριμένο δεν μου είπε και τίποτα σε σχέση με τα ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ του free as a rock ;) (όχι ότι δεν είναι καλό,προς teού)

it's all about balance...

Δημοσιευμένο

Εισαστε ΤΡΕΛΛΟΙ ;Μερεσς πουναι ;θα με κανετε να.α....σω  :P;

Νικολα ασε και μας που εχουμε ηδη χωρισει να δουμε ασπρη μερα  8) 8) 8)

Καλα ο LK σαν κατασκοπος ειναι(με το γυαλι του ) ασε ρε ''ξαδερφε '' ολο βιντεα και σουπα μουπες (ερχεται ο ΝΕΣΤΟΡΑΣ την αλλη εβδομαδα )

Σταυρο ωραια πραματα πολυ ωραια πραματα μα παρα πολυ ωραια πραματα βλεπω!!!!!!!!!!!! ;D

Καλη επΑΝΑΣΤΑΣΗ παιδια .....θα τρελαθουμε δεν την γλυτωνουμε  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Δημοσιευμένο

Άλλη μια δουλειά με τη γνωστή ποιότητα των εξαδέλφων!

Το απήλαυσα ,πολλά μπράβο!

Όλα αυτά στην Κοζάνη>>>??

''It's dark and we're wearing sunglasses''

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...