Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Ρίχνωντας μια ματιά στο site της Ibanez βρήκα

δύο είδη συστημάτων τρέμολο, αντιστοίχως στις prestige και στις premium κιθάρες τελικά, πιό απο τα δύο αυτά συστήματα είναι καλύτερο??? ή για να το θέσω διαφορετικά γνωρίζει κανείς τι διαφορές έχουν?

(όπως επισης αν καταφέρουμε και βρούμε απαντηση σε αυτό το θέμα γνωρίζει κανείς τι διαφορά έχουν οι αντίστοιχοι μαγνήτες σε prestige kai premium :ενδεικτικά http://www.ibanez.co.jp/products/eg_page12.php?area_id=3&data_id=191&color=CL01&year=2012&cat_id=1&series_id=72 κ http://www.ibanez.co.jp/products/eg_page12.php?area_id=3&data_id=187&color=CL01&year=2012&cat_id=1&series_id=72) σορρυ αν κούρασα!

Δημοσιευμένο

Εκείνο που διαπιστώνω εγώ είναι ότι η Premium είναι μια βελτιωμένη έκδοση της Prestige. Πρακτικές διαφορές δεν υπάρχουν. Ίσως το Edge zero II να είναι πιο εύκολο στο κούρδισμα και στην αλλαγή χορδών. Υποθέσεις....Απο την περιγραφή πάντως δεν βγάζω σαφή άκρη. Για τους μαγνήτες ισχύουν πάνω κάτω τα ίδια...Βέβαια δεν έχω δεί πολλούς να χρησιμοποιούν τους stock μαγνήτες της Ibanez

You are wrong f**ked and overatted...

Δημοσιευμένο

Το αντίθετο ισχύει , οι Prestige είναι η τοπ σειρά της εταιρίας με τα καλύτερα τρέμολο και μανίκια κτλ. ,  μετά ακολουθούν οι premium σαν πιο προσεγμένες RG και μετά οι απλές RG.

Τα καλύτερα Edge τρεμολα είναι αυτά που δεν έχουν νούμερο και όσο προχωράς χειροτερεύουν σε ποιότητα πχ. Edge II στις RG και Edge III στις πολύ φθηνές GRG.

Cigarettes and Whiskey ... call my shaking hand

Δημοσιευμένο

Το αντίθετο ισχύει , οι Prestige είναι η τοπ σειρά της εταιρίας με τα καλύτερα τρέμολο και μανίκια κτλ. ,  μετά ακολουθούν οι premium σαν πιο προσεγμένες RG και μετά οι απλές RG.

Τα καλύτερα Edge τρεμολα είναι αυτά που δεν έχουν νούμερο και όσο προχωράς χειροτερεύουν σε ποιότητα πχ. Edge II στις RG και Edge III στις πολύ φθηνές GRG.

Σωστοοοοοοοοοος!!!!!!!!!!!

Δημοσιευμένο

Σωστοοοοοοοοοος!!!!!!!!!!!

Βασικά πήρα τη ρώτησα και μου είπαν αυτό ακριβώς το πράγμα, αρα εδγε ζερο καλιτερο του 2 και το ιδιο ισχύει και για τους μαγνήτες.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...